Tarih: 29.12.2023 10:51

Hudutsuz Sevda 14. Bölüm izle! Hudutsuz Sevda 14 bölüm izle full hd tek parça!

Facebook Twitter Linked-in

Hudutsuz Sevda 14. Bölüm izleyiciyi ekran başına kilitledi. Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu ve Burak Sevinç'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde Halil İbrahim, Yılmaz'ın elinden kurtuluyor. Dengelerin değiştiği bu savaşta kim, nerede yer alacak? Hudutsuz Sevda dizisi 14. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Hudutsuz Sevda 14 bölüm izle full hd tek parça!

HUDUTSUZ SEVDA 14. BÖLÜM İZLE

Hudutsız Sevda yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00'de FOX TV'de!

Hudutsuz Sevda 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hudutsuz Sevda fragmanı: Düğünde kim öldü?

Hudutsuz Sevda 14. Bölümde "30 Saniyede Çok Adam Ölür!" sözü dikkat çekti.

HUDUTSUZ SEVDA 14. BÖLÜM ÖZETİ

Hudutsuz Sevda 14. Bölümde Yılmaz'ın Halil İbrahim'e yaptıkları herkesin kendi eceliyle yüzleşmesine sebep olur.

Halil İbrahim'in kurtulmasına en çok sevinen Zeynep ile de aralarında duygusal bir kavuşma olur.

Fakat yaşananlar Yılmaz'ın babasının kulağına gidince Halil İbrahim'le birlikte Oğuz, Fikret ve Rızvan'ın da fişlerinin çekilmesi için ekiplerine emir verir.

 

Tüm aileler hayırlı bir iş için bir araya geldiğinde şalterler kapatılacak, silahlar çekilecektir. 30 saniyelik bu bu çatışmadan kimler sağ çıkacak?

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NEDİR?

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı Leto'lardan Zeynep'in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —