Tarih: 25.09.2023 21:25

Yargı 64. bölüm izle! Yargı 64. bölüm full izle!

Facebook Twitter Linked-in

Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisinin 64. bölümünde, Ilgaz'ın zorlu bir durumdan mucizevi bir şekilde kurtulmasının ardından, Ceylin'in içindeki öfke yanmaya devam ediyor. Ilgaz'ın yokluğunda yaşadığı sıkıntılara rağmen, sevdiği adamı korumak için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Yargı 64. bölüm izle! Yargı 64. bölüm full izle!

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin 64. bölümü sonunda, karakterlerin hayatlarında yeni sürprizlerin olduğu görülüyor. İstanbul'un önde gelen avukatlarından Yekta Tilmen, başarısını artırırken karanlık işlere daha da bulaşmıştır. Ailesini farklı bir dünya ile tanıştıran Osman, fırsatları değerlendirirken Aylin ise üzerinde ne tür bir tehlikenin olduğunun henüz farkında değildir.  Yargı 64. bölüm izle! Yargı 64. bölüm full izle!

Yargı 64. Bölüm İzle

Yıpranmış ruhlarını onarmak isterken daha da derin acılarla sınanan Gül ve Metin… Yetişkinlik yolunda hızlı adımlarla ilerlerken beklemedikleri kadar tökezleyen Çınar, Parla ve Tuğçe… Adliyede yeni yüzlerle birlikte gelen yeni davalar ve gün sonunda bulunan, yine herkesi bir araya getiren iki ceset. Düşmanlıkların dostluklara, sevginin nefrete, belirsizliklerin açığa çıkacağı yeni bir dönem başlamıştır artık…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —