Tarih: 02.04.2023 22:00

Güzel Günler 18. Bölüm İzle Full Show TV Güzel Günler yeni bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

Show TV'nin yeni dizisi Güzel Günler'in 18. bölümü 2 Nisan günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi Güzel Günler'in on sekizinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... Show TV Güzel Günler 18. Bölüm İzle dizi izle.

Güzel Günler dizisinin Show TV'de 2 Nisan günü yayınlanan 18. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Show Tv'nin yeni sezonda heyecanla beklenen dizisi Güzel Günler'in yayın tarihi belli oldu. Yönetmen koltuğunda Osman Taşçı'nın oturduğu dizinin senaryosunu Selin Tunç kaleme alıyor. Güzel Günler komedi yeteneğiyle dikkat çeken kadın oyuncularıyla ekranlara kahkaha getirecek.

GÜZEL GÜNLER 17. BÖLÜMDE NE OLDU?

Kıymet, yeni evlenen Altan ve Atakan çiftine Selma ve Mihran'ın yardımıyla mini balayı hediye eder. Balayı odası, Altan ve Atakan için komik ve romantik bir maceraya dönüşür. Bu sırada Selma'nın kafeden ayrılışıyla birlikte, ekip yeni bir garson arayışına girer. Gelen garson ise herkes için sürpriz olacaktır.

Füsun'un imaj çalışması beklediği gibi gitmeyince yardımına koşan yine Feyyaz olur. Derin'in yokluğuyla yüzleşmek Ayşim'i kritik bir kararın eşiğine getirir. Selma'nın ilk kez tasarımcı olarak katılacağı iş yemeği iki erkeğin arasında soğuk savaşa sahne olacaktır.

GÜZEL GÜNLER OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ!

Binnur Kaya (Kıymet)

Ecem Erkek (Füsun)

Leyla Tanlar (Selma)

Zeynep Çamcı (Altan)

Olgun Toker (Atakan)

Burak Dakak (Mihran)

Yıldıray Şahinler (Hakim)

Orkuncan İzan (Feyyaz)

Duygu Köse (Leylim)

Seray Gözler (Saliha)

Oya İloğulları (Alya)

Dora Dalgıç (Ayşim)

Enginay Gültekin (Dilşat)

Edip Saner (Çetin)

Show TV Güzel Günler 18. Bölüm İzle

GÜZEL GÜNLER YENİ İZLE

İşte dizi izle linki...

GÜZEL GÜNLER 18. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —