Tarih: 25.06.2023 17:59

Galatasaray'ın Yıldız Futbolcusu Lucas Torreira'nın Lazio Transfer Görüşmeleri

Facebook Twitter Linked-in

İtalyan kulüplerinin radarında olan Galatasaray'ın önemli futbolcusu Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, transfer konusunda açıklamalarda bulundu. Bentancur, önümüzdeki hafta Lazio ile bir transfer görüşmesi yapacağını belirtti. İtalyan takımlarının, Süper Lig'deki başarılı futbolcu Torreira'ya büyük ilgi gösterdiği biliniyor.

Lazio'nun teklifte bulunduğu ve önümüzdeki hafta Torreira'nın menajeriyle bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Uruguaylı yıldızın menajeri de transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

27 yaşındaki oyuncunun menajeri Pablo Bentancur, İtalyan medyasına konuştu.

La Lazio Saimo'ya konuşan menajer, sarı-kırmızılı takımın başarılı futbolcuyu satmak istemediğini, ancak yine de İtalyan ekibiyle görüşeceğini belirterek şunları söyledi:

"Torreira, Pescara'da iyi bir dönem geçirdi ve kendini Sampdoria'da kanıtladı. Arsenal'deki ilk yılında takımın en iyi orta saha oyuncusuydu. Ancak şu anda futbol ve kişisel olarak olgunluğa ulaştı. Geçen sezon etkileyici bir şampiyonluk kazandı. Galatasaray, onu satmak istemiyor çünkü geçen sezon gösterdiği inanılmaz performansla tüm beklentileri karşıladı.

Dürüst olmam gerekirse, gelecek hafta Lazio ile bir görüşmem var ve tekliflerini duyacağım. Lazio, Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor ve Torreira'nın İtalya'da oynamayı sevdiğini biliyoruz. Bununla birlikte, açık olmalıyım. O satılık değil. İşler böyle olabilir, futbolcular da birer oyuncudur. Bir randevumuz var ve ona katılacağız. Saygın bir kulüp olan Lazio ile görüşüp nasıl bir teklif yapmak istediklerini duyacağız.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —