Tarih: 10.05.2023 13:03

SnapChat My Ai Nasıl Açılır? Yeni Yapay Zeka Robotuyla Konuşmaya Başlayın

Facebook Twitter Linked-in

SnapChat My Ai isimli yeni yapay zeka robotuyla konuşmak isteyenler, "nasıl açılır?" konusunda merak içindeler. Eğer uygulamada doğrudan bulunamadıysa, hemen buradan bu akıllı robotla sohbet etmek ve sorularınızı cevaplamak için nasıl açılacağını öğrenebilirsiniz. ChatGPT, yani dünyanın şu anda en popüler ve gelişmiş yapay zekasıyla SnapChat için geliştirilen My Ai, tüm kullanıcıların beğendiği bir özellik haline geldi. SnapChat, ülkemizde ve dünyada en popüler sosyal medya platformlarından biri olmanın yanı sıra, bu tür özellikleriyle de tüm kullanıcıların beğenisini toplamaya devam ediyor.

Eğer uygulama içinde bu yeni özellik olan robotu nasıl açabileceğinizi bilmiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Bu sayede kolaylıkla açarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. 2023 yılı boyunca SnapChat uygulamasına gelecek olan tüm özelliklerle ilgili merak ettiğiniz soruları da cevaplayacağız. SnapChat My Ai Nasıl Açılır? sorusunun en basit ve hızlı cevabını aşağıdan öğrenebilirsiniz.

SnapChat My Ai Nasıl Açılır?

SnapChat My Ai özelliği, son güncellemeyle uygulamaya eklenen bir yapay zeka robotudur. Bu robotla, uygulamada bir arkadaşınızla sohbet ediyormuş gibi dilediğiniz gibi konuşabilirsiniz. Hem sadece vakit geçirmek için sohbetler edebilir, hem de "Bana bir kitap önerir misin?" gibi sorular sorarak fikirlerini alabilirsiniz. Uygulamaya girdiğinizde, eğer bu robotu bulamazsanız ve nasıl açabileceğinizi bilmiyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Lütfen önce SnapChat uygulamasına giriş yapın ve karşınıza çıkan kamera ekranını sağa kaydırarak sohbet bölümüne geçin. Sohbetler kısmında en üstte bulunan "My Ai" adlı mesaj penceresine dokunarak konuşmaya başlayabilirsiniz.

Yukarıdaki adımları izlediğinizde, SnapChat uygulamasına eklenen yeni yapay zeka My Ai ile iletişim kurabilirsiniz. Eğer sohbetler bölümünde yapay zekayı göremiyorsanız, uygulamanızı güncellemeniz gerekebilir. Uygulama mağazasına gidin ve arama bölümüne "SnapChat" yazın. Uygulamayı seçtiğinizde, eksik bir güncelleme varsa "Güncelle" seçeneğine dokunarak en son sürüme yükseltebilirsiniz. Bu şekilde güncelledikten sonra uygulamaya tekrar girdiğinizde, yukarıdaki adımları takip ettiğinizde yeni yapay zeka sohbet arkadaşınız olan My Ai görünecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —