Tarih: 30.03.2023 17:03

Gelsin Hayat Bildiği Gibi canlı izle! 30 Mart Show TV Gelsin Hayat Bildiği Gibi 33. bölüm canlı izle! Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölümde neler oldu?

Facebook Twitter Linked-in

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi, BKM imzalı, ilk bölümü 21 Temmuz haberleri/2022" class="taglink" title="2022 Haberleri">2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği, senaryosunu Gani Müjde'nin kaleme aldığı, dram ve gençlik türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. gelsin hayat bildiği gibi canlı izle! 30 Mart Show TV gelsin hayat bildiği gibi 33. bölüm canlı izle! Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölümde neler oldu? Show TV canlı izle!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini Show TV'den izleyebileceğiniz gibi kanalın resmi web sitesi üzerinden de seyredebilirsiniz.

Hakkında herkesin yorum yaptığı 'Z Kuşağı'na gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanan 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi', hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve "Herkes ikinci bir şansı hak eder" diyecek.

Dizinin çok konuşulacak ve sektöre yeni yıldızlar kazandıracak oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk gibi usta oyuncularla birlikte Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi genç isimler yer alıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 32. Bölümünde; Sadi Servet’le hiç beklemediği bir yerde karşılamıştır. Başında olduğu masada uzlaşmayı sağlamaya çalışırken Servet’e karşı kendini tutabilecek midir?

Songül’ün Sadi’yle yaptıkları planın Sadi tarafından sürprize dönüşmesi eğlenceli anlar geçirmelerini sağlasa da Sadi’nin Songül’ü korumak için aldığı bir görevi ondan saklamak zorunda kalması işleri karıştırır.

Servet yapacağı kaçakçılık için güvenilir bir isimle anlaşır. Yörük lakaplı bu kişi aynı zamanda organize ekibinin de muhbirler sayesinde haber aldığı ve bulmaya çalıştığı bir kişidir. Sevkiyat sırasında organizenin yaptığı baskında Servet’in yanında olan Yörük ekipler tarafından yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya kalır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —