Tarih: 29.01.2023 17:40

Dizipal Accused dizisi izle! Yeni suç dizisi Accused Netflix’te mi? (nereden izlenir)

Facebook Twitter Linked-in

Suç dramalarının hayranıysanız, ilginizi çekebilecek yeni bir dizi çıktı! İzlemenize ekleyeceğiniz bir sonraki dizi FOX’un antoloji draması Accused.

Jimmy McGovern tarafından yaratılan ve aynı adlı İngiliz antolojisine dayanan dizi, her bölümde farklı bir hikaye anlatıyor – farklı suçlar, şehirler ve karakterler. Bölümler bir mahkeme salonunda başlıyor ve izleyiciler sanığın neyden suçlu olabileceğini bilmiyor. Geriye dönüşler aracılığıyla, özete göre kendilerini mevcut durumda nasıl bulduklarını göreceğiz.

Şovun kesinlikle ilginç bir konsepti var. Netflix başarılı gerçek suç programları üretirken, yayıncı da kurgulanmış bir suç dramasında elini mi deniyor?

Yeni suç dizisi Accused Netflix’te mi?

Ne yazık ki, şov ilgi çekici geliyorsa ve Netflix’te yayınlanmasını umuyorsanız, öyle olmadığını söylediğimiz için üzgünüz. Sanık, FOX tarafından üretiliyor, bu da dizinin yayın yapan televizyonda yayınlandığı anlamına geliyor.

Sanık nasıl izlenir

Dizi 22 Ocak 2023 Pazar günü prömiyerini yaptı. 24 Ocak Salı günü 2. bölümüyle FOX’ta yayınlanacak. Salı günleri 21:00 ET, şovun gelecekte normal zaman dilimi olacak. Yani suç dramasını izlemek istiyorsanız, kablonuz varsa bunu ağ üzerinden yapabilirsiniz. İzlemediyseniz, şovu Hulu’da izleyebilirsiniz, çünkü FOX ve Disney’e ait diğer ağlar ertesi gün dizileri hizmette yayınlar.

Sanık, antoloji formatı nedeniyle birden fazla yıldıza sahiptir. Oyuncular arasında aktörler Michael Chiklis, Jill Hennessy, Whitney Cummings, Aaliyah Harris rolünde Aisha Dee, Rachel Bilson, Jason Ritter ve daha fazlası yer alıyor.

Suç antolojisini izleyecek misin? Netflix’te olmaması sizi hayal kırıklığına uğrattı mı? Yorumlarınız ile düşüncelerinizi öğrenmemize izin verin!

Sanık yeni bölümleri Salı akşamları 21:00 ET’de FOX’ta yayınlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —