Tarih: 30.01.2023 02:51

DİZİPAL Cici Filmi Full izle NETFLİX

Facebook Twitter Linked-in

Başrollerinde Ayça Bingöl, Fatih Artman, Nur Sürer, Okan Yalabık, Olgun Şimşek ve Yılmaz Erdoğan gibi isimlerin yer aldığı ve Berkun Oya'nın hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini üstlendiği "Cici" filmi Netflix'te yayında.

Cici, hiç şüphesiz Netflix'te Ekim ayının en çok beklenen filmlerinden biri oldu. Yönetmen Berkun Oya'nın, Bir Başkadır dizisiyle başarıya imza atması sonrası ondan beklenti oldukça yüksekti. Nihayet diyebilirim ki Cici de bu beklentiyi fazlasıyla karşıladı. Film, göz dolduran kadrosuyla da bir hayli ilgi çekici zaten. Konusu, şehre taşınmadan önce kırsal bir evde büyüyen ve yıllar sonra memleketlerine dönen bir ailenin hikayesini takip ediyor.

 

Özet

Cici, 1980'li yıllarda İç Anadolu'da yaşayan bir ailenin hayatına odaklanıyor. Aile, yaşadıkları acı kaybın ardından, yıllarca yaşadıkları yerden ayrılıp, şehre göç etmeye karar verir. Aradan geçen 30 yılın ardından, geçmişin izlerini taşıyan çiftlik evine geri döndüklerinde aile, yıllarca üstü kapalı duran gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —