Tarih: 29.01.2023 17:42

Dizipal Manifest 4. sezon 2. bölüm 2023 baharında Netflix’e geliyor, showrunner paylaşıyor

Facebook Twitter Linked-in

Sizin için çok önemli bir güncellememiz var Manifester’lar! Doğaüstü dramanın yaratıcısı ve dizi sorumlusu Jeff Rake sayesinde, Manifest 4. sezon 2. bölüm çıkış tarihinin açıklanmasına adım adım yaklaşıyoruz!

Rake, her hafta Twitter’da “Manifest Sunday Brunch”a katılıyor. Showrunner, haftada 4. sezonun 1. bölümünün bir bölümünü izliyor ve canlı olarak tweetliyor. 22 Ocak 2023’te izleme partisi 10. bölümle sona erdi. Bir tweet’te kendisine katılan hayranlarına teşekkürlerini paylaştı. Ve sonra, “ikinci blok bu bahar geliyor! Sonra görüşürüz!” Hesabındaki tweet’e bakın!

Şovun bu yıl son bölümü için geri döneceğini zaten biliyorduk, ancak sezonun ikinci yarısını tam olarak ne zaman alacağımızı tahmin ediyorduk. Şimdi biliyoruz! Bahara kadar beklememiz gerekiyor. Manifest potansiyel olarak ne zaman geri gelebilir? Aşağıda tahminlerimizi yıkıyoruz!

Manifest 4. sezon 2. bölüm Netflix’e ne zaman gelebilir?

Bu nedenle, Netflix’in haberleri ve güncellemeleri duyurmak için tarihsel olarak diziler için önemli tarihler seçtiğini biliyoruz. 28 Ağustos 2021 olarak da bilinen 828 Günü’nde yayıncı, popüler şovu dördüncü ve son sezonu için seçtiğini paylaştı. Sonra 4 Kasım 2022’de, Flight 828’in döndüğü gün, 4. sezon 1. bölüm ekranlarımızı süsledi.

Rake, dizinin ilkbaharda geri döneceğini söylediğine göre, iki olası seçenek var. İlk tarih ve daha yakın olduğu için umduğumuz tarih 7 Nisan 2023. Bu, uçuşun başladığı tarih. Bir başka olası çıkış tarihi ise Ölüm Tarihi olan 2 Haziran 2023. Teknik olarak takvimin dışına çıkarsak yaz 21 Haziran’a kadar başlamaz, bu nedenle 2 Haziran tarihi yine de bahar olarak kabul edilir.

Çıkış tarihi ne olursa olsun, en sevdiğimiz şovun uygun bir şekilde sona erdiği için çok mutluyuz ve bunu hak ediyoruz! Acı-tatlı olacak, Manifesters, ama yakında nasıl bağlantılı olduğuna dair cevapları alacağım için heyecanlıyım!

Manifest 4. sezon 1. bölüm şimdi Netflix’te yayınlanıyor. 2. bölümün çıkış tarihi hakkında size güncellemeler sunarken  takip etmeye devam edin!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —