Tarih: 12.08.2022 18:56

Coinlist. Google Authenticator Silindi

Facebook Twitter Linked-in

Coinlist. hesabınızı daha güvenli bir hale getirmek için bir takım doğrulama yöntemleri vardır. Doğrulama yöntemleri arasında bulunan Google Authenticator uygulamasını kullanan birçok kişi vardır. Ancak bu uygulamanın silinmesi, hesabın kaldırılması ya da başka bir cihaza geçiş nedeniyle koda erişemediğinden dolayı sorun yaşanmaktadır.  

Eğer koda erişim sağlayamadığınız için hesabınıza giriş yapamıyorsanız tek çözümü Coinlist. ekibi ile iletişime geçmektir. Ekiple iletişime geçtiğiniz zaman 2FA doğrulamasının kaldırılmasını ve sorununuzu detaylı bir şekilde anlatmanız gerekir. Aksi halde hesabınıza giriş yapamazsınız. 

Google Authenticator Kurtarma

Google Authenticator hesabınızı kurtarma gibi bir şansınız yoktur. Birçok hesabınızın bağlı olduğu ve hesaplara giriş yaparken Authenticator uygulamasını kullanıyorsanız bu uygulamanın silinmesi halinde hesaplarınızı geri getiremezsiniz. Ancak yedek kodlarınızı ya da anahtar kodunu biliyorsanız kurtarabilirsiniz. Bu yüzden yedek kodları, anahtar kodlarını her zaman saklamanız sizler için avantaj olacaktır. Kurtarmak için tek yapacağınız işlem hesabınızın bağlı olduğu destek birimleriyle iletişime geçmeniz gerekir. Bu da oldukça uzun bir süreçtir.  

Genellikle Google Authenticator kripto para borsalarında kullanılan doğrulama yöntemlerinden biridir. Bu doğrulama yöntemini kullanmanız için Google Authenticator’un cihazınızda yüklü olması gerekir. Bu uygulamayı hesaplardan kaldırmadan silmek, cihaz değişikliği yaşanması, uygulamanın kaldırıp tekrardan yüklenmesi sizleri zor duruma düşürür.  

Google Authenticator Eski Telefonumda Kaldı

Cihaz değişikliği yapan kişilerde en sık karşılaşılan sorunlardan biri ise Google Authenticator uygulamasıdır. Eski telefonunuz kırıldıysa, çalındıysa kısacası erişim sağlayamıyorsanız işler sizin için biraz karışık bir hal alır.  

Eğer bu durumlar için ikinci bir adım oluşturduysanız şanslınız. Doğrulama kodu, google istemleri, yedek kodlar, güvenlik anahtarı, kayıtlı bilgisayar gibi ikinci adım eklediyseniz hesabınızı geri alabilirsiniz. Ancak yukarıdaki gibi bir ikinci adımınız yoksa maalesef hesaplara erişim için destek ekipleriyle iletişime geçmeniz gerekecektir. 

Google Authenticator Kurulum Anahtarı Unuttum

Kurulum anahtarınızı ya da yedek kodlarınızı unuttuysanız yapacağınız işlem çok basittir. Ancak bunun için Google Authenticator uygulamasına erişim sağlamanız gerekir. Uygulamaya erişim sağlamazsanız hesaba giriş yapamazsınız. Hesaba giriş yapılmadığı için kurulum anahtarını öğrenemezsiniz. Uygulamaya erişim sağlıyorsanız alttaki adımları takip ediniz; 

Google Authenticator hesabınıza erişim sağlayamıyorsanız ve kurulum anahtarınızı bir yerde saklamadıysanız maalesef işler çok zordur. Tekrar hesabınızı geri getiremezsiniz. Authenticator uygulamasının bağlı olduğu hesapların kurtarılması için destek merkeziyle görüşmeniz gerekir. 

CoinList Authentication Code Sorunu

Coinlist hesabı için Authentication uygulamasını yükleyen ve code sorunu yaşayan kişiler vardır. Eğer cod sorunu yaşıyorsanız gizli sekme seçeneğini deneyebilirsiniz. Gizli sekme seçeneğiyle cod girişi denendiği zaman çerezlerden kaynaklı hatalar ve tarih hataları ortadan kalkacaktır.  

Authentication uygulamasını kaldırıp tekrar yüklediyseniz cod sorunuyla karşı karşıya kalırsınız. Bu uygulamanın silinmesi halinde eski kodlara erişim sağlanmaz. Bu uygulamayı kullanırken kurulum anahtarınızı, yedek kodlarınızı herhangi bir yerde saklamanız sizler için iyi olacaktır. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız Coinlist ekibine İngilizce sorununuzu yazmanız ve e-posta göndermeniz gerekir. En geç 10 gün içerisinde dönüş yapacaklardır.  

Google Authenticator Silinen Kodu Geri Getirme

Google Authenticator uygulamasında silinen kodu geri getirme gibi bir seçenel maalesef yoktur. Bu uygulama güvenliğiniz için kullanıldığından her 30 saniyede bir yeni kod gönderimi yapar. Kodlar sürekli yenilir ve eski kodlara erişim sağlamak neredeyse imkansızdır. Anahtar kodu ve yedek kodlarınızı bir kağıda yazarak saklamanız gerekir. Aksi halde hesaplarınızı bağladığınız birçok yere giriş yapmakta zorluk çekebilirsiniz. 

 Google Authenticator hakkında sorularınızı, düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —