Tarih: 16.12.2022 17:26

Yalnız Kurt Canlı İzle! Yalnız Kurt Yeni Bölüm CANLI İZLE! ATV Yalnız Kurt Canlı İzle!

Facebook Twitter Linked-in

Yalnız Kurt son bölüm İZLE! Başrolünde Hasan Denizyaran, Damla Colbay ve Cihan Ünal'ın yer aldığı Yalnız Kurt ATV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yalnız Kurt dizisinin son bölümü merak uyandırdı. Kullanıcılar, dizinin son bölüm izleme linkiniaraştırmakta. Yalnız Kurt 29.bölüm izleme linki araştırılıyor. Yalnız Kurt son bölüm izle! Yalnız Kurt son bölümde neler oldu? Yalnız Kurt 29. bölüm full HD izle!

YALNIZ KURT KONUSU NEDİR?

Dizi, harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükûmetleri darbeyle devirip kendi yandaşı kukla hükûmetler kuran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, küresel emperyal bir güç olan Golyat'a karşı verilen mücadeleyi konu almaktadır.

YALNIZ KURT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Davut'un söylediklerinden sonra iyice kafası karışan Altay, görevi ve aşkı arasında kalır. Barış'ı ise belki yeni bir aşka yelken açtırmaya sebep olacak bir sürpriz beklemektedir. Halit'in yardımlarıyla akıl hastanesinden kaçan Haruncan'ın ailesi ve Meryem için hazırladığı büyük bir planı vardır. Haruncan bütün dengeleri değiştirecek bu hamlesi sonrasında Meryem'i de alıkoyacaktır. Meryem'in Karacabeyler'in evine gittiğini öğrenen Altay ise çılgına döner ve tek başına Meryem'i almak için Karacabeyler'in evine baskın yapar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —