Tarih: 11.08.2023 13:43

Anadoluyuz Biz’den Bitlis Belediyesi’ne ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik ve Spor Bakanlığının yürüttüğü “Anadoluyuz Biz” projesi kapsamında Elazığ’dan ilimize gelen 40 genç Belediye Başkanımız Sayın Nesrullah Tanğlay’ı makamında ziyaret ettiler.

Gençlerin sosyal ve kültürel etkileşimlerini arttırmak, şehirlerin kültürel zenginliklerini tanıyıp tarihi, doğal ve turistik güzelliklerini görmek amacı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının yürüttüğü “Anadoluyuz Biz” projesi kapsamında 40 öğrenci Bitlis’e geldi. Bitlis’in zenginliklerini tanımak için gelen 40 öğrenci Belediye Başkanımız Sayın Nesrullah Tanğlay’ı ziyaret etti.

Öğrencilerin ziyaretine İl Müdürü Bilal Elkatmış, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Dalkılıç, Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Reşat Öztürk eşlik etti. Gençlerle tek tek tanışan Bitlis Belediye Başkanımız Sayın Nesrullah Tanğlay, Bitlis’in sosyal, kültürel, ekonomik, kentsel ve turizm değerlerini paylaştı. Onlardan proje kapsamında gerçekleştirdikleri ve eğitim hayatına dair sürdürdükleri çalışmaları dinledi. Gençlere, soruları üzerine Bitlis Belediyesi’nin eğitime yönelik sürdürdüğü çalışma ve projeleri onlara aktaran, Başkan Nesrullah Tanğlay, “Her alanda gelişmenin, elde edilen başarının sürdürülebilirliğin baş aktörü kaliteli bir eğitimden geçiyor. Hayata geçirdiğimiz projeler ve çalışmalarla ilkokuldan, yükseköğretimle birlikte süregelen eğitim hayatında çocuklarımız ve gençlerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz. Sizler, güçlü yarınların temelini oluşturacaksınız. Bilgilerinizi daima taze tutarak, yeni bilgiler öğrenmeyi ve kendinizi geliştirmeyi ihmal etmeyin. Gençler, geleceğimiz sizlere emanet”” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —