Tarih: 02.09.2023 19:26

Çok Güzel Hareketler 2’nin artık tadı tuzu kalmayacak: Sevilen isim, ekibe veda etti… Yeri dolmayacak

Facebook Twitter Linked-in

BKM, sevilen yapımları ekranlara getirmeye devam ediyor. BKM’nin yıllara meydan okuyan işlerinden biri Çok Güzel Hareketler 2’dir. Ekibin sergilediği performanslar, her hafta beğeniyle izleniyor. Çok Güzel Hareketler 2’deki oyunculardan biri yeni sezonda yer almayacak.

Çok Güzel Hareketler 2, Star TV’de ekranlara geliyor. Pazar günü ekranlara gelen dizi, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Ancak sevilen oyunculardan birinin kadro dışı kalması, pek çok izleyiciyi üzdü. Yapımda yer almayacak oyuncunun kim olduğu, pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

DÖRT YILDIR EKİPTEYDİ

Çok Güzel Hareketler 2’den ayrılacak ismin kim olduğu belli oldu. Buna göre Selen Esen, yeni sezonda yapımda yer almayacak. Başarılı oyuncunun neden diziden ayrıldığı merak ediliyor. Selen Esen, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 29 yaşındaki genç oyuncu, 2018 yılında BKM seçmelerine katıldı. Burada başarılı olan Esen, ekiple çalışmalara başladı.

Nova Casting’e bağlı olarak çalışan oyuncunun hangi projede yer alacağı merak ediliyor. Esen’in neden Çok Güzel Hareketler 2 ekibinden ayrıldığı merak ediliyor.


ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2’NİN KONUSU NEDİR?

Çok Güzel Hareketler 2, 2019 yılından beri ekranlara geliyor. Daha önce Çok Güzel Hareketler olarak başlayan yapımın yeni oyuncularla ikincisi ekranlara gelmeye başladı. Programın sanat yönetmenliği Yılmaz Erdoğan tarafından yapılıyor. Ancak sanat yönetmenliği görevi 64. Bölümden itibaren Eser Yenenler’e geçti. Program, 110. Bölümden itibaren Star TV’ye geçti.

Çok Güzel Hareketler 2’deki skeçler, oyuncular tarafından yazılıyor. Skeçler, arka arkaya oynanıyor. Skeçin sonunda Yılmaz Erdoğan ve Eser Yenenler tarafından değerlendirmeler yapılıyor. Aynı zamanda seyirciler tarafından da değerlendirme yapılıyor. Çok Güzel Hareketler 2, yıllardır beğeni ile takip ediliyor. Dizinin yeni sezonda keyifli skeçlerle ekranlara gelmesi bekleniyor. Keyifli bir şekilde vakit geçirmek ve gülmek isteyenler, Star TV ekranlarından programı izleyebilir




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —