Tarih: 17.12.2022 07:05

Garanti bankası hesabı olanlara 10.000 TL alışveriş çeki verilecek!

Facebook Twitter Linked-in

Garanti BBVA GarantiPay kullanıcıları için 10.000 TL'ye kadar Hepsiburada hediye çeki kazandıran kampanyasını duyurdu. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin Garanti BBVA müşterisi olması gerekiyor. Yıl sonu fırsatları ile geliyor. Hepsiburada alışveriş sitesi içerisinde geçerli hediye çeki kazanabilmek tek tuş ile mümkün hale geliyor. Garantipay ile yapılacak 10.000 TL kazandıran hediye çekilişinden faydalanmak isteyenlerin yapılacak her alışverişte 100 TL ve katlarında çekiliş hakkı kazanması mümkün hale geliyor. Hediye çekini tanımlamak isteyenlerin Hepsiburada internet sitesine kullanarak Garantipay ile 100 TL ve üzerinde harcama yapması gerekiyor.

Hepsiburada 10 Bin TL Hediye Çeki Kampanya Başvurusu

100 TL'lik harcama 1 adet çekiliş hakkı kazandırırken 200 TL'lik harcama 200 TL 2 çekiliş hakkı kazandırıyor. Kampanya 10 kişiye toplamda 10.000 TL hediye çeki kazanacaktır. Yıl sonuna kadar devam edecek olan kampanya yalnızca bireysel kullanıcıları için geçerlidir. İptal ve iade işlemlerinde süreç şartlara göre değerlendirilecektir. 18 yaşından küçük olanlar kampanyaya katılamıyor. Çekiliş 24 Ocak tarihinde saat 10.00'da İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde halka açık olarak gerçekleştirilecektir. 

Hepsiburada 10 Bin TL Hediye Çeki Şartları

Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan çekiliş sonrasında 30 Kasım 2023 tarihine kadar Hepsiburada internet sitesi üzerinden hediye çekleri kullanılabilecektir. Kazanılan çeklerin nakde çevrilmesi mümkün değildir. Farklı birine transfer edilmesi mümkün değildir. Asil ve yedek talihliler tebligat ve posta yolu ile kişiye iletilecektir. Katılımcıların tüm bilgilerini eksiksiz bir şekilde isimleri açıklandıktan sonra iletmesi gerekir. Kampanyadan faydalanan asil talihliler 11 Şubat 2023 tarihinde yedek talihliler ise 26 Şubat tarihine kadar tüm belgelerini iletmesi gerekecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —