Tarih: 19.02.2023 00:54

Lucky Step Para Kazanma | Para Kazanma Yolları

Facebook Twitter Linked-in

Kazanç mantığı oldukça basittir. Uygulama günlük adımlarınızı sayıyor ve bu adımlara göre de jeton olarak hesabınızda para birikiyor. Biriken bu parayı da nakit olarak çekmenizi sağlıyor.

Lucky Step Nedir?

Lucky Step nedir sorusuna merak edenler için yanıt verelim. Türkçe anlamı ‘’şanslı adım’’ adım olan Lucky Step uygulaması yürüyerek ve reklam izleyerek para kazandırıyor. Kullanıcılar mobil cihazlarına uygulamayı indiriyor.

Attıkları adım sayısı ve izledikleri reklam skorları uygulama üzerinden hesaplanıyor. Bu hesaplamaya göre kişinin hesabına para tanımlanıyor. Yani sadece yürüyerek ve reklam izleyerek para kazanabileceğiniz bir uygulama diyebiliriz.

Lucky Step Para Kazandırıyor Mu?

Lucky Step para kazandırıyor mu sorusu aklınızı kurcalayabilir. Bu konuda daha önce uygulamayı para kazanmak üzere kullanan kullanıcıların yorumlarına bakarak yanıt alabilirsiniz. Uygulamanın temel amacı kullanıcılarına yürüyüş adım sayıları ve izledikleri reklam oranında para kazandırmaktır.

Lucky Step Para Kazanma Yorumları

Lucky Step para kazanma yorumları çeşitli sözlük ve forum sitelerinde aktif olarak yer alıyor. Özellikle de şikayetvar sitesinde uygulamadan para kazanma dair yorumları görebilirsiniz. Bu kullanıcı yorumlarından bazıları şu şekildedir;

Genel olarak uygulamaya dair kullanıcı yorumları yukarıdaki gibidir. Neredeyse tüm kullanıcılar ödeme alamama konusunda şikayet konusu açmıştır diyebiliriz. Her ne kadar adım atarak para kazanma reklamıyla sektöre giriş yapsa da kullanıcı deneyimleri bunu doğrulamıyor.

Lucky Step Para Çekmek

Lucky Step para çekmek için belirlenen jeton rakamına ulaşmanız gerekiyor. İzlediğiniz reklam türüne göre hesabınıza tanımlanan jeton sayısı değişiyor. Para çekme için uygulamada belirlenen alt limit 400 TL’dir. Yani 400 TL’lik jeton birikmediği sürece para çekemiyorsunuz.

Lucky Step Güvenilir Mi?

Lucky Step güvenilir mi sorusunun yanıtı kullanıcı yorumlarında gizlidir. Yaptığımız kullanıcı yorumu araştırmasına göre uygulamanın pek de güvenilir olduğunu söyleyemeyiz. Çünkü neredeyse uygulamayı kullanan tüm kullanıcılar paralarını alamadıklarına dair şikayet konuları açmıştır. Adım para şeklinde reklamlarının bu doğrultuda güvenilir olmadığını söyleyebiliriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —