Tarih: 02.04.2023 11:02

Taraftarium24 Keçiörengücü - Tuzlaspor maçı canlı izle Justin TV Şifresiz İnat Tv Selçuk Sports Keçiörengücü - Tuzlaspor maçı canlı izle kesintisiz link

Facebook Twitter Linked-in

02 Nisan 2023 Keçiörengücü vs Tuzlaspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Keçiörengücü ile Tuzlaspor, Spor Toto 1. Lig maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Keçiörengücü – Tuzlaspor, Spor Toto 1. Lig maçı, 02-04-2023 Pazar günü TRT Avaz, Bein Sports Max 1, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 13:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz. Spor Toto 1. Lig'de 30. hafta maçları oynanıyor. Keçiörengücü ile Tuzlaspor karşı karşıya geliyor. 6. sıradaki Keçiörengücü, 13. Tuzlaspor karşısında kazanmayı hedefliyor.

Keçiörengücü-Tuzlaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı maç öncesi belli oldu. Keçiörengücü-Tuzlaspor maçı kadrosu ve muhtemel 11’leri de karşılaşma öncesi belli oluyor. Maçın biletleri de günler öncesinde satışa sunuldu. İşte Keçiörengücü-Tuzlaspor maçına ait tüm detayları Sporx Canlı Skor sayfasından takip edebilirsiniz… Keçiörengücü-Tuzlaspor maçı 02 Nisan 2023 Pazar 13:30 tarihinde TRT Avaz kanalında canlı yayınlanacak. Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV'de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için TV'de Bugün sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

02-04-2023 Keçiörengücü vs Tuzlaspor Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Keçiörengücü ile Tuzlaspor arasındaki Spor Toto 1. Lig maçı, TRT Avaz, Bein Sports Max 1 kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek. Ankara Keçiörengücü, sahasında Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. Ali Yılmaz'ın yöneteceği karşılaşma, saat 13.30'da Aktepe Stadı'nda başlayacak. Ev sahibi takım, son 3 maçında galibiyet alamadı ve kötü gidişata son vermek için Tuzlaspor'u mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor. Başkent ekibi, 47 puanla play-off mücadelesinde yerini sağlamlaştırmak istiyor. Konuk ekip Tuzlaspor ise 28 puanla mücadele ediyor ve son 4 maçında tek galibiyet elde edebildi. Tuzlaspor, bu maçı kazanarak 12. sıra için mücadele verdiği Altay'ın önüne geçmeyi amaçlıyor. Karşılaşma TRT AVAZ'dan canlı olarak yayınlanacak.

Keçiörengücü-Tuzlaspor Maçı TRT Avaz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Avaz, Digiturk 57, D Smart 284, Kablo TV 99, Tivibu 47, Turkcell TV+ 179, Fil Box 154 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Keçiörengücü-Tuzlaspor Maçı Bein Sports Max 1 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Bein Sports Max 1, Digiturk 82, Kablo TV 236 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir. Tuzlaspor, Ankara Keçiörengücü'nün konuğu olarak Aktepe Stadı'nda saat 13.30'da oynanacak maça çıkacak. Maçı Ali Yılmaz yönetecek. Ev sahibi takım, son 3 maçında galibiyet elde edemedi ve Tuzlaspor'u yenerek bu kötü seriyi sonlandırmayı amaçlıyor. Ankara Keçiörengücü, 47 puanla play-off mücadelesi verirken, konuk ekip Tuzlaspor ise 28 puanla Altay'ın önünde yer alıyor ve bu maçı kazanarak sıralamada yükselmeyi hedefliyor. Maç TRT AVAZ'dan canlı yayınlanacak.

Keçiörengücü-Tuzlaspor Maçı Hangi Gün?

Keçiörengücü-Tuzlaspor Maçı, 02 Nisan Pazar günü oynanacak.

Keçiörengücü-Tuzlaspor Maçı Saat Kaçta?

Keçiörengücü-Tuzlaspor Maçı, saat 13:30 başlayacak.

Keçiörengücü-Tuzlaspor Maçı Nerede Oynanacak?

Keçiörengücü ve Tuzlaspor, karşı karşıya geleceği Spor Toto 1. Lig maçı, Ankara'da, Aktepe Stadyumu'nda oynanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —