Tarih: 26.03.2023 15:15

Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı! Ünlü psikolog artık kabullendi 'Bu bir hastalık'

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, ilişki ve cinsellik tavsiyeleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Instagram hesabından sık sık soru-cevap etkinlikleri düzenleyen Esra Ezmeci, bir takipçisinden gelen itirafla hayatının şokunu yaşadı. Görenlerin midesi ağzına geldi. Ünlü psikolog artık kabullenmek zorunda kaldı, 'Bu bir hastalık'. Sürekli olarak farklı adamlarla... Bu kadarı da pes artık!

İlişki ve cinsellik üzerine kitaplar yazan ve paylaşımlarda bulunan Esra Ezmeci, dün akşam yeni bir soru-cevap etkinliği düzenledi. Takipçisinden gelen itiraf ise herkesi şoke etti.

SÜREKLİ OLARAK FARKLI ADAMLARLA...

Sürekli yasak ilişki yaşadığını ve yaşanmaya da devam etmek istediğini belirten sosyal medya kullanıcısı “Bu bir hastalık mı?” diye sordu.

ESRA EZMECİ O HASTALIĞI KABULLENDİ

Ezmeci ise o sosyal medya kullanıcısına şu şekilde yanıt verdi:"Evet aslında sürekli sonu olmayan ilişkiler yaşayarak kendi değersizlik şemanızı tekrar tekrar aynı döngüde yaşıyorsunuz. Sonuç anlık küçük heyecanlar ve daha büyük mutsuzluk ve değersizlik."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —