Tarih: 21.05.2023 15:18

Mia Khalifa, Oxford öğrencilerine hayat meselelerini öğretirken yeniden ortaya çıkıyor

Facebook Twitter Linked-in

Son zamanlarda, internet ünlüsü, bej bir takım ve beyaz gömlek içinde çok zarif bir şekilde giyinmiş Oxford Öğrenci Birliği'ndeki görünüşü hakkında sosyal medyasında dokunaklı bir konuşma yaptı .

 4 Mayıs'ta Mia Khalifa'nın Oxford Öğrenci Birliği'ne katılması binlerce takipçisi arasında heyecana neden oldu.

Aktris, ziyaretinin kimsenin unutamayacağı bir şey olmasını istedi ve bu nedenle, resmi Instagram hesabı aracılığıyla mekandaki deneyimi hakkında biraz paylaşmak için etkinliğe katılımından yararlandı .

Khalifa'nın göründüğü fotoğraflar ve videolar, yıldızın kütüphanenin konumuna hayran olmasının yanı sıra siteden de memnun olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

Bu nedenle ünlü, prestijli üniversite kampüsünü ziyareti sırasında neler hissettiğini anlatmaya karar verdi.

“Dün, Oxford Öğrenci Birliği ile konuşmak, onu her zaman yaşadığım ve benzersiz bir anı kaçırmamak için mümkün olan her şeyi yaptığım için ne kadar şanslı olduğumun tamamen farkında olduğum o yaşam deneyimlerinden biriydi… çok teşekkür ederim @ Theoxfordunion'a böylesine tarihi bir binada ve organizasyonda konuşma fırsatı verdiği için teşekkür ederim” dedi.

Dünyada gerçek bir değişim yaratma tutkusundan ve sendikası için böylesine çeşitli bir konuşmacı listesinin küratörlüğünden onur duyduğunu ve ilham aldığını ekledi .

"Yaptığın şey inanılmaz ve önemli ve senin katında bulunmaktan onur duyuyorum. Sınırlar, güven ve yaşam deneyimlerim hakkında konuşmak için orada olmama rağmen sahtekarlık sendromu GERÇEKTİ, böylece istediğiniz her şeyi yargılayabilirsiniz ama o zamandan beri hayatımda yaptıklarım nedeniyle Oxford'dayım ”.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —