Tarih: 17.05.2023 13:28

Netflix dizisi Terzi Dizipal İzle! Terzi 4. bölüm tek parça izle! Netflix Terzi 1. sezon 4. bölüm Full HD izle

Facebook Twitter Linked-in

Netflix platformunda yer alan yerli dizi olan Terzi, 2 Mayıs 2023 tarihinde Netflix abonelerine özel yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu dizinin popülerliğini artırdı. Peyami karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan Çağatay Ulusoy Terzi dizisindeki rolü ile dikkat çekti. Terzi dizisinin 1.sezon 4. bölümünü izlemek isteyenler internette, 'Netflix Terzi 1. sezon 4. bölüm Full HD izle' diye arama yapıyor. Ayrıca Terzi dizisinin konusu, oyuncuları, nerede çekildiği de merak ediliyor. İşte Terzi 1. sezon 4. bölüm izleme linki...

 

TERZİ DİZİSİ KONUSU NE?

Çağatay Ulusoy Terzi'de Peyami karakterini hayat veriyor. Evlenmek üzereyken müstakbel eşine gelinlik diken Peyami'nin hayatına gizemli bir şekilde kız giriyor. Fakat bu karşılaşmadan sonra Peyami'nin sırlarına bir yenisi daha eklenerek hayatı değişecektir.

TERZİ DİZİSİ OYUNCULARI 

Çağatay Ulusoy - Peyami
Şifanur Gül - Esvet
Olgun Şimşek - Mustafa
Salih Bademci - Dimitri
Berrak Tüzünataç - Cemre
Ece Sükan - Suzi
Engin Şenkan
Evrim Alasya

TERZİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ? 

Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Terzi dizisi İstanbul'da çekiliyor.

TERZİ 1. SEZON 4. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Netflix platformounda yer alan Terzi dizisinin 1. sezon 1. bölümünü izlemek isteyenler internette, 'Netflix Terzi 1. sezon 4. bölüm Full HD izle' diye arama yapıyor. Aşağıda yer alan linke tıklayarak Terzi dizisinin 1. sezon 4. bölümünü izleyebilirsiniz.

TERZİ 4. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —