Tarih: 10.03.2023 12:51

Mehmet Bulanık kimdir? Hataylı iş insanı Mehmet Bulanık'ın marketlerinin adı ne?

Facebook Twitter Linked-in

6 Şubat'ta sabaha karşı saat 04.17'de meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler binlerce insanımızın ölümüne neden oldu. Depremlerde hayatta kalanlar da büyük darbe aldı. Yakınlarını, çocuklarını, eşlerini ve akrabalarını kaybeden binlerce kişi büyük bir acı yaşadı. Deprem bir yandan da ekonomik olarak insanları etkiledi. İşyerleri yerle bir olan vatandaşlarımız bir gecede sıfırı gördü. Hatay'ın en zenginleri arasında gösterilen Mehmet Bulanık da depremde tüm mal varlığını kaybetti.

Mehmet Bulanık kimdir?

Mehmet Bulanık Bulanık Grup Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Hatay'da 23 zincir marketin sahibi olan Mehmet Bulanık'ın 20 marketi ve 8 evi yıkıldı. Depremde hayatta kalan Mehmet Bulanık yaşanan acı olay karşısında sakinliğini koruyarak şükür ediyor. Mehmet Bulanık verdiği röportajda "Oğlum 20 çeşit kahvaltıyı beğenmemişti, şimdi depoda çaydanlık bulunca hazine bulmuş gibi sevindik" diyerek yaşanan durumu özetledi.

Mehmet Bulanık'ın marketlerinin adı ne?

Mehmet Bulanık'ın Hatay'da Merkez Market adında market zincileri vardı. Bulanık son depremlerde büyük darbe aldı. Bulanık Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bulanık geçtiğimiz yıllarda enflasyonla mücadeleye katkıda bulunarak marketlerindek 100 den fazla ve her katagorideki ürünlerde %10 İndirim yapma kararı aldıklarını duyurmuştu. Hatay halkı tarafından sevilen isim olan Mehmet Bulanık'ın marketleri ve evleri depremde yıkıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —