Tarih: 24.04.2023 12:02

Ego 11.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölüm Özeti

Facebook Twitter Linked-in

FOX TV ekranlarında Pazar günleri yayınlanan Ego dizisinin 11.bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk gibi sevilen oyuncularının yer aldığı Ego dizisinin yeni bölümü 16 Nisan Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

EGO YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Erhan ve Sibel'in yaptığı yüzleşme, işleri daha da zorlaştırmıştır. Sibel, Erhan'a yakın olmanın ikisine de zarar verdiğini düşünerek Timur'la birlikte Almanya'ya gitmeye karar verir. Erhan her ne kadar Sibel'in kalmasını istese de başka çare olmadığının farkındadır. Elif ve bebeğinin yanında olmak zorundadır. Diğer tarafta Elif ve Tuncay büyük bir sırrı paylaşmaktadır. Tuncay, Elif'i gerçekleri anlatması için ikna etmeye çalışır fakat Elif'in Erhan'ı kaybetmeye niyeti yoktur.

EGO DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Geçtiğimiz akşam yepyeni tanıtımı yayınlanan ve yeni tanıtımıyla da çok konuşulan dizide; Erhan (Alperen Duymaz) ile Elif (Rüya Helin Demirbulut) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir ve hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır. Yaşantılarının rutini, Erhan'ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır. 

EGO DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Ego dizisinin oyuncu kadrosunda; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —