Tarih: 13.01.2023 22:33

Kurtlar Vadisi Kaos’un Yeni Fragmanı Yayınlandı! 2023 Kadrodaki Kişileri Duyunca Nutkunuz Tutulacak…

Facebook Twitter Linked-in

Türk dizi tarihinin en çok ses getiren projelerinden olan ve senelerce Show TV ekranları aracılığı ile izleyicinin karşısına çıkan Kurtlar Vadisi, son yayın tarihinin üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen izleyiciler tarafından gündemde tutulmaya devam ediliyor. Polat Alemdar ve Memati karakterleri başta olmak üzere birçok efsanevi karakteri sosyal medyada adeta yaşatmaya çalışan izleyiciler, senelerdir Kurtlar Vadisi projesinin geri gelmesini dört göz ile bekliyorlar. Çekilen filmleri ile de gönüllere taht kuran projenin yeniden sete çıkıp çıkmayacağı bir süredir merak edilen beklenen haber nihayet geldi.

Kurtlar Vadisi projesinden sonra ekranlarda bir daha boy göstermeyen Necati Şaşmaz, geçtiğimiz aylarda usta sanatçı Mazhar Alanson’un TV programına konuk oldu. Kurtlar Vadisi’nin setini çok özlediğini ve projenin hem kendisi hem de izleyiciler için çok farklı bir yere sahip olduğunu belirten Şaşmaz, “hazırlıklar tamam” diyerek müjdesini de vermişti. Kurtlar Vadisi projesinin ocak ayında yeniden sete çıkacağını duyuran Necati Şaşmaz dizinin tutkunlarını sevince boğarken ocak ayını yarıladığımız şu günlerde dizinin yeni bölümlerine ilişkin birtakım iddialar ortaya atılmaya başlandı.

“Kurtlar Vadisi Kaos” ismi ile yayına girecek olan efsane dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasının ardından dizinin hangi platform aracılığı ile izlenebileceği, ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı, oyuncu kadrosunda değişiklik olup olmadığı ve daha pek çok soru yanıtını bulmak üzere arama motorlarına konuk oldu. Kulislerden gelen önemli iddialar, izleyicileri oldukça heyecanlandırdı.

Kurtlar Vadisi Kaos projesinde Necati Şaşmaz’ın yanı sıra Gürkan Uygun’un da kesin olarak yer alacağı düşünülüyor. Yanı sıra yeni isimler ile de anlaşmaya varıldığı ileri sürülürken o isimler gündeme bomba gibi düştü.

Projeye ilişkin yapılan haberlere göre yeni dönem Kurtlar Vadisi dizisinde Nejat İşler, Kenan İmirzalıoğlu ve Aras Bulut İynemli de yer alacak. 3 ismin de projede yer alma ihtimallerinin oldukça yüksek olduğu savunulurken dizinin ilk bölümünün de 19 Ocak Perşembe günü saat 20:00’de ATV ekranlarında yayınlanacağı iddia edildi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —