Tarih: 28.08.2023 14:23

Rizeli Güreşçiler Yozgat'tan altınlarla döndüler

Facebook Twitter Linked-in

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 

 Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Güreş Federasyonunun ortaklaşa Yozgat'ta düzenlediği Anadolu Yıldızlar Ligi 2023 yılı Güreş Küçük Minikler (ANALİG) Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Birinciliği müsabakaları Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonu'nda tamamlandı.

Yozgat’ta 3 gün devam eden müsabakalar sonucunda ÇAYKUR sporlu güreşçi Eymen Kopuz, 68 kiloda kulübüne altın madalya kazandırdı. Müsabakalarda bir başka altın madalya kazanan Rizeli sporcu, Pazar Gençlik Spor güreşçilerinden Mustafa Uygar 52 kg. ’da kulübüne altın madalya kazandırdı. Rize Gençlik Spor Kulübü sporcusu Emirhan Koyuncu ’da 44 kg’da kulübüne Bronz madalya kazandıran, Rizeli güreşçiler olarak başarı elde ettiler.

Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalara, 19 ilden 24 takım ve 12 sıklette 414 sporcu katıldı. Müsabakalara, Ankara, Rize, Amasya, Batman, Bursa, Çorum, Denizli, Gaziantep, Hakkari, İzmir, Kayseri, Konya, Kocaeli, Kahramanmaraş, Muğla, Sakarya, Samsun, Trabzon, Van ve Yozgat illerindeki güreş kulüplerinin sporcuları katıldılar.


Çaykurspor Güreş Kulübü Yönetici ve Antrenörleri; Grekoromen güreş branşında, Türkiye Güreş Federasyonunun, 2023-2024 faaliyet kapsamında Türkiye’nin değişik illerinde gerçekleşen müsabakalarda, ÇAYKUR spor Kulübümüze destek ve katkı sağlayan, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü YK Başkanı Yusuf Ziya Alim’e ve Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız’a teşekkürlerimize sunuyoruz.” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —