Tarih: 08.06.2023 12:44

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz oldu

Facebook Twitter Linked-in

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Mehmet Özhaseki, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı görevini AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'a devretti.

Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Genel Başkan Danışmanı olarak atanan Samsun Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a Yerel Yönetimler Başkanlığı görevini devrettik. Yıllarca birlikte çalışmış olduğum kıymetli yol arkadaşım Yusuf Ziya Yılmaz'a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum."

"RABBİM UTANDIRMASIN"

Yılmaz; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdir ve tensipleriyle AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı vazifesi şahsıma tevdi edildi. Başta bu önemli görevi şahsıma layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ederim.Aldığımız vazifenin büyük sorumluluğunu bilerek ülkemizin şahlanış döneminde Türkiye Yüzyılı'nda aşkla çalışacağız. Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki beyden bayrağı devraldım. Sayın Bakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim utandırmasın" dedi.

TEBRİK ETTİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de Yılmaz'ı tebrik etti. Yüce; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı görevine atanan Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ı tebrik ediyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevi devreden Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki’ye çalışmaları ve emekleri için teşekkür ediyorum" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —