Tarih: 13.03.2024 11:02

Vakıfbank’tan 950 bin TL’lik dev konut kredisi kampanyası!

Facebook Twitter Linked-in

Ev sahibi olmak isteyen tüm vatandaşların araştırdığı konut kredilerinde faiz oranları yükselirken vade ve kredi limitleri düşürülüyor. Kredi oranlarındaki sıkılaştırmalar devam ederken müşterileri için kredi kampanyalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Bu kapsamda yeni konut kredisi kampanyasını duyuran Vakıfbank tüm müşterilerine 120 ay vade ile 950 bin TL’lik konut kredisi ile ev sahibi olmanın kapılarını aralıyor.  

Vakıfbank konut kredisinde dev kampanya!  

Zorlu ekonomik koşullarında bankalarda başlayan kredi sıkılaştırma politikaları ile faiz oranları bir anda yükseldi. Konut kredilerinde düşük limitli kredilerde dahi %3 ile %5 arasında faiz oranları sunulurken vade oranları da oldukça düşük. Vakıfbank 950 bin TL’lik yüksek limitli kredisinde faiz oranları da en düşüğe çekerek dikkatleri üzerine çekiyor.  

Vakıfbank’tan konut kredisi çekmek isteyen müşteriler kredilerini aylık yüzde 3,79 oranında faiz ile alıyorlar. 120 ay vadeli 950.000 TL konut kredisi çekilmesi durumunda müşterilerin ödemeleri gereken aylık kredi taksit tutarı 36.424 TL oluyor. Müşteri bu kredi için 10 yılda toplamda ise 4,3 Milyon TL geri ödeme yapıyor.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —