Tarih: 10.12.2023 20:48

Kirli Sepeti 11. Bölüm İzle Full Fox tv Kirli Sepeti on birinci bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kirli Sepeti dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Fox tv dizisi olan 'Kirli Sepeti'in dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Fox tv Kirli Sepeti 11. bölüm izle dizi izle linki. 

KİRLİ SEPETİ 10. BÖLÜM KONUSU

Songül, Hayriye ve Medine herkes tarafından ezilmelerine isyan ederler ve baş kaldırma kararı alırlar. Kalbi kırılan Hayriye artık kimsenin kimsenin kalbini kırmaktan çekinmez, Kıymet’i ifşa edip patronlarına taraflarını seçmesini söyler. Onların kimi seçtiği kadar Hayriye’nin de hangisinin arkasında durcağının önemli sonuçları olacaktır. Murat’ın yanında melek, Murat yokken ise şeytan olan Aylin’in ithamlarından usanan Medine, arkadaşlarının da yardımıyla sadece dürüstlüğüyle değil güzelliğiyle de dikkat çekici olmaya karar verir. Çocuklarının boynu hiç bükülmesin diye hep kendi boynunu büken Songül artık Yılmaz da olsa Canan da olsa boynunu bükmemeye, dik durmaya ant içer. Ancak en mutlu gününde yine hayatına büyük bir gölge düşecektir

KİRLİ SEPETİ KADROSU

Kirli Sepeti dizisinin kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜM İZLE

Benim Güzel Ailem dizisinin Fox tv'de 10 Aralık 2023 Pazar günü yayınlanan 11. bölümünü (Kirli Sepeti on birinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KİRLİ SEPETİ 11. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —