Tarih: 19.03.2023 16:50

Evli Psikoloğuna Aşık Olan Sosyal Medya Kullanıcısı, Esra Ezmeci'yi Çileden Çıkardı! O Tepki Çok Konuşuldu!

Facebook Twitter Linked-in

Birincilik ile tamamlamış olduğu lisans eğitiminin hemen ardından yüksek lisans eğitimini de psikoloji dalında alan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, adli bilimler dalında doktorasına devam ediyor. Akademik başarısı ile öne çıkan ve geçtiğimiz haftalarda da bu başarıyı Kıbrıs İlim Üniversitesi’nin akademik personel kadrosuna dahil olarak taçlandıran ünlü psikolog, çalışkanlığı ile gençlere resmen örnek oldu.

36 yaşındaki Esra Ezmeci, son dönemlerde yalnızca psikolog kimliği ile değil, yazar, TV sunucusu ve iş kadını kimlikleri ile de öne çıkmaya başladı. Kariyer planlamasını geniş bir alana yayan ve el attığı her işte de başarıdan başarıya koşan Ezmeci, milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Sosyal medyada nerede ise 6 milyon kişi tarafından an be an takip edilen Ezmeci, düzenlediği soru- cevap etkinlikleri ile de Instagram kullanıcılarının dertlerine ortak olmaya başladı. Bu noktada son etkinliğini dün akşam düzenleyen ünlü psikolog, bir sosyal medya kullanıcısının terapistine duyduğu aşkı görmezden gelemedi.

EVLİ PSİKOLOĞUNA AŞIK OLDU!

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin soru- cevap etkinlikleri sosyal medyayı ayağa kaldırmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak dün akşam dikkat çeken paylaşımlara imza atan Ezmeci, bir takipçisinin evli psikoloğuna aşık olduğunu yazdığı itiraf metnini paylaştı. O sosyal medya kullanıcısına tepkiler çığ gibi büyüdü.

“ÖYLE SANIYORSUNUZ” İMASI!

Evli terapistine aşık olduğunu ifade eden sosyal medya kullanıcısını görmezden gelmeyen Ezmeci, o paylaşımı şu şekilde yanıtladı: “Terapide terapistinize çok özel durumlarınızı anlattığınız için ve karşınızda sizi çok iyi anlayan biri olduğu için o yakınlık duygusunu aşk duygusu ile karıştırabilirsiniz. Ayrıca geçmişte yaşadığını bazı duyguları (sevgi, nefret, öfke) gibi terapistinize de yansıtabilirsiniz. Transferans dediğimiz durum terapilerde sıklıkla yaşanabilir. Bu aşk ya da hoşlantı değildir.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —