Tarih: 11.08.2022 14:42

Eşcinsel Murat Övüç'ün dini paylaşımı takipçilerini kızdırdı! Görenler inanamadı! "Geç dalganı sen! Cehennemde görürsün"

Facebook Twitter Linked-in

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaşan sosyal medya fenomeni Murat Övüç, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yaptığı yardımları da gizlemeden açık açık paylaşan Murat Övüç, bu hareketi nedeniyle bazıları tarafından eleştirilse de bazıları tarafından "örnek oluyor" şeklinde yorumlanıyor.

Murat Övüç, verdiği bir röportajda "Ablama ben eşcinselim dedim, 'Bunu babama anneme anlatamayız' dedi. Babam istedi diye evlendim. Eşimle hala görüşüyoruz, arkadaş gibiyiz. Oğlumun annesi ile arası çok iyi.

 
 

Ama iyi ki evlenmişim oğlum oldu. Rezidans istiyordum oldu, havuzlu villa istiyordum oldu, anneme bir ev bir yazlık istiyordum ikişer tane aldım, oğlumun hem BMW'si hem Mercedes'i var. Yani ne yapayım daha" ifadelerini kullanmıştı.

 

Babasının yanında gerçek kimliğini sakladığını söyleyen fenomenin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara yorum ve beğeni yağıyor.

 
 

Gittiği yerlerde mükemmel karşılanan Murat Övüç'ün sosyal medyadaki paylaşımlarına bazen eleştiri geliyor.

 

Giydiği kıyafetler nedeniyle tepki alan Murat Övüç'ün yaptığı son paylaşım bazı takipçileri tarafından hoş karşılanmadı.

 

Eşcinsel Murat Övüç'ün dini paylaşımı takipçilerini kızdırdı! Görenler inanamadı!

"Günde en az on defa okuyorum" notuyla salavat paylaşan Murat Övüç'e güzel yorumlar gelirken bir bir takipçisi dalga geçtiğini iddia ederek, "Geç dalganı sen! Cehennemde görürsün" yorumunu yapması dikkat çekti.

 

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —