Tarih: 30.04.2023 10:36

Erdoğan'ın bugünkü programı iptal mi? İzmir mitingine kaç kişi katıldı?

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu düzeldi mi? Kanal7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında geçirdiği rahatsızlığın ardından seçim çalışmalarına kısa süre ara veren ve mitinglerini iptal eden Erdoğan'ın sağlık durumu düzeldi mi? 

ERDOĞAN HANGİ İLLERİ İPTAL ETTİ?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından mide rahatsızlığı geçirdiği açıklanan ve canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerine Yozgat ve Sivas programlarını Fuat Oktay üstlenmişti. Konya'da Fahrettin Koca'nın katıldığı mitingde Erdoğan'ın sağlık durumu netleşirken Adana ve Mersin mitinglerinin de iptal edilmesi halkı kaygılandırmıştı. 

ERDOĞAN İZMİR ve TEKNOFEST ile GERİ DÖNDÜ

Geçirmiş olduğu Gastroenterit enfeksiyonunun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TEKNOFEST'e katıldı. Ardından da İzmit mitinginde hala seslenen Erdoğan'ın karşısındaki katılımı görünce, "Türkiye Yüzyılı'nın şafağının sökmek üzere olduğu bir dönemde, bir kez daha kendimizi milletimizin teftişine ve takdirine teslim ediyoruz. Tabii her dönem olduğu gibi bugün de karşımıza birileri çıktı. Her dönemde bir maskeyle ayağımıza dolanan eski Türkiye hayaleti bu defa da bakın dokuzlu masa olarak arzıendam eyledi. Belediye başkanları var mı dokuzlu masada? PKK'nın parlamentodaki uzantısı bu masada var mı? Daha önce de altı vardı zaten. Düşünün, bu masadan ne çıkar? Bay bay Kemal bulduğu herkese bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hediye etti. Böyle devlet yönetilir mi? Niye? Onları yanına almak suretiyle zannediyor ki işi bitireceğim" ifadelerini kulanması dikkat çekmişti. 

AK PARTİ İZMİR MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsızlığının ardından katıldığı İzmir Mitingi'ne ilgi yoğundu. Partisinin büyük İzmir Mitingi'nde konuşan Erdoğan'ı Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, 200 bin kişi dinledi. AK Parti cephesi ise alana 200-220 bin kişi geldiğini açıkladı.

ERDOĞAN ANKARA MİTİNGİNE KATILACAK MI?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı resmi internet sayfasında yer alan programa göre Cumhurbaşkanı Erdoğan 30 Nisan 2023'te Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek olan Ankara Mitingi'ne katılacak. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —