Tarih: 02.04.2023 17:32

Bocu No Pico Nedir? Bocu No Pico Hakkında Merak Edilen Her Şey

Facebook Twitter Linked-in

Bocu No Pico Konusu Nedir?

Bocu No Pico konusu itibariyle yetişkinlere yönelik yayınlanan bir animedir. Hentai kategorisinde yer alan Bocu No Pico tamamen cinsellikle ilişkili bir dizidir. Çocuklar tarafından kesinlikle izlenmemelidir. Gelelim konusuna.

Bocu No Pico anime dizisinde Pico, Tamatsu, Ojisan, Chico, Oneesan ve Coco adında karakterler etrafında hikaye işlenmektedir. Ana karakterin adı Pico’dur. Pico oldukça genç ve küçük bir çocuktur. Kendini kadınsı hisseden Pico’nun yaz aylarında büyükbabası tarafından işletilen kafede yaşadıkları işlenmektedir.

Pico kafede çalışırken birçok insanla karşılaşır ve bu karşılaşmalarda duygusal ilişkiler ve cinsel münasebetler hakkında şeyler öğrenir. Pico’nun edindiği yeni arkadaşlıklar onun cinsel yönelimi konusunda daha fazla düşünmesine neden olur.

Pico’nun aslında erkek vücuduna sahip olmasına rağmen Tamotsu adında bir adamla tanışmasından sonra kendini kız sanmaya başlaması ile anime bambaşka bir hal almaya başlar. Üstelik animenin henüz ikinci bölümünde Pico ve Chico arasında bir cinsel ilişki yaşanır. Anime serisinin konusu bu şekilde ilerler. 

Bocu no Pico Dünyanın İlk Shotacon Animesidir.

Bocu No Pico dünyanın ilk shotacon animesidir. Cinsellik içeren ve küçük bir çocuğun dahi cinsel ilişkiye girmesinin gösterildiği bir yapım olması nedeniyle kesinlikle çocukların görmemesi gereken bir animedir.

Anime dizisinin her bölümünde farklı bir konu işlenmektedir. İlk kez 2006 yılının Eylül ayında yayınlanmaya başlanan Bocu no Pico dünya genelinde bilinen ve oyunu, şarkı albümleri olan bir piyasa animesidir.

Bocu No Pico 3 Bölümlük Bir Seridir

Sadece 3 bölüm olan ve bölümleri 2006 ile 2007 yıllarında aralıklarla çıkan serinin bu kadar tutulmasının nedeni de hentai tarzında yetişkinlere yönelik bir anime olmasıdır. Devam serisi olmayacağı da bilinmektedir.

SSS

Bocu no pico nedir?

Bocu no pico Japon anime türlerinden biri olan hentai tarzı animelerin ilk örneği olarak bilinen bir animedir.  İlk etapta erkeklere yönelik olarak pazarlansa da sonraları oldukça fazla popülerlik kazanmıştır.

Bocu no pico kaç bölümdür?

Bocu no pico 3 bölümden oluşan bir Japon hentai dizisidir. İlk shotacon animesi olarak piyasada kendine büyük bir yer edinmiştir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —