Tarih: 18.12.2023 22:55

Ömer 36. Bölüm İzle! Star TV Ömer yeni bölüm tek parça izle! Ömer yeni bölüm!

Facebook Twitter Linked-in

Star TV'nin dizisi Ömer'in 36. bölümü 18 Aralık günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde Ömer'in otuz altıncı bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte dizi izle linki... Star TV Ömer 36. bölüm izle.

ÖMER 35. BÖLÜMDE NE OLDU?

Gamze'nin ev tuttuğunu söylemesi herkesi şaşkınlığa uğratırken, Nilüfer'in getirdiği haber moralleri bozar. Ev konusunda Gamze'nin attığı adımı doğru bulmayan Ömer ona tepki gösterse de oğlu ve ailesi için huzurlu bir yuvanın artık olmazsa olmaz olduğunu düşünen Gamze kararından dönmez.

Nilüfer'in üzülmesine kıyamayan Tahir, Vicdan'ı içine düştüğü zor durumdan kurtarmak için bir kez daha Nurettin'den yardım ister. Oğlunun halinden şüpheye düşen Reşat durumun iç yüzünü anlamaya çalışsa da hiçbir zaman yeterince takdir edilmediğini düşünen Tahir ile yeni bir tartışma yaşarlar. Ancak Tahir, onun için kurulan oyunun farkında değildir.

Nisa boşanma kararının arkasında durmayı sürdürse de çocuklarının Hakan'a ihtiyaç duyduğu gerçeğini fark etmek onu ikilimde bırakır. Çok para kazanmayı ve ünlü olmayı hayal eden Eda ve Emine ise kendilerini büyük bir kumpasın içinde bulurlar.

Ömer ve Gamze'nin ev konusundaki anlaşmazlığı devam ederken, Nevzat, kardeşinin ne kadar tehlikeli ve yıkıcı olabileceği konusunda Gamze'yi bir kez daha uyarır. Şule'nin asıl amacını öğrenmek isteyen Gamze ise, onu çok şaşırtan bir manzarayla karşı karşıya kalır.

ÖMER DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Zerrin Sümer, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Melike Güner, Burcu Cavrar, Aybike Turan, Damla Makar, Esra Akkaya, Erol Babaoğlu, Özgür Foster, Çağla Naz Kargı, Haktan Zavlak

ÖMER 36. BÖLÜM İZLE

Ömer dizisinin Star TV'de 18 Aralık günü yayınlanan 36. bölümünü (Ömer 36. bölüm izle) tek parça full izleyebileceğiniz link.

ÖMER 36. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —