Tarih: 23.04.2023 21:46

Galatasaray'dan derbi öncesi kritik kayıp!

Facebook Twitter Linked-in

NEF Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Sarı-kırmızılılar, henüz 3. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golle 1-0 öne geçti.

Dakikalar 18'i gösterdiğinde Galatasaray'ın eski oyuncusu Mbaye Diagne sahneye çıktı ve attığı golle skoru 1-1 yaptı.

Golden sonra baskılarını sürdüren Fatih Karagümrük, 26. ve 30. dakikalarda Fabio Borini'yle iki gol daha bularak şok bir şekilde 3-1 öne geçti.

Galatasaray'da 45+1. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu Sergio Oliveira gole çevirdi ve karşılaşmanın ilk yarısı Fatih Karagümrük'ün 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

Sarı-kırmızılılarda 60. dakikada oyuna dahil olan Mauro Icardi, 68. dakikada rakip ceza sahasında yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Arjantinli golcünün kullandığı vuruşta Karagümrük kalecisi Batuhan gole izin vermedi.

Baskılı oyununu sürdüren Galatasaray, 80. dakikada Sacha Boey'in attığı golle skorda eşitliği sağladı.

Mücadelenin kalan bölümünde başka gol çıkmadı, karşılaşma 3-3 sona erdi.

Bu sonucun ardından 3 maçlık galibiyet serisi sona eren lider Galatasaray 70 puana yükseldi ve en yakın takipçisi Fenerbahçe'yle olan puan farkını 7'ye çıkardı. Fenerbahçe'nin yarın sahasında İstanbulspor'u yenmesi durumunda puan farkı 4'e inecek.

Fatih Karagümrük ise 41 puana yükseldi.

Süper Lig'de gelecek hafta Galatasaray derbi maçta Beşiktaş'a konuk olacak. Fatih Karagümrük ise sahasında Antalyaspor'la karşılaşacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —