Tarih: 05.05.2023 12:55

Steam Bulmaca Festivali: Ödülleri Almak İçin Adımlar

Facebook Twitter Linked-in

Steam tarafından düzenlenen "Bulmaca Festivali" etkinliği, eksik parçaları birleştirip kodları çözerek ipuçlarını bir araya getirerek sonuçlara ulaşabileceğimiz oldukça keyifli bir etkinlik olarak karşımıza çıktı. Etkinliğin süresi geçse de, aşağıdaki bağlantıları kullanarak hemen ödülleri kazanabilirsiniz. Steam platformunda 2023 yılı boyunca Bulmaca Festivali gibi "Avatar Çerçevesi, Avatar, Arka Plan ve Tema" ücretsiz hediyelerin dağıtıldığı birçok etkinlik düzenlenecek. Bu yeni etkinliklerde de, ödülleri nasıl kazanabileceğinizi anlatmaya devam edeceğiz.

Eğer yukarıdaki bağlantıya tıklarsanız, Steam hesabınızla giriş yapmanız gerekecektir. Eğer birden fazla hesabınız varsa, aşağıdaki adımları takip ederek tüm hesaplarınızdaki ödülleri alabilirsiniz. Sayfa açıldığında, videonun altında bulunan "Ödülü Al" butonuna tıklayarak festival için özel olarak oluşturulan bir profil hediyesi kazanabilirsiniz.

Ayrıca, profilinize girdiğinizde envanterinizde "Puzzle Fest 2023 Profil Arka Planı, Profil Çerçevesi ve Hareketli Avatar" öğelerinin hesabınıza tanımlandığını göreceksiniz.

Steam platformu, Bulmaca Festivali adı altında bir etkinlik düzenliyor ve bu etkinlik sayesinde ödülleri kazanmak için karmaşık bulmacaları çözmek zorunda kalmıyorsunuz. Etkinlik sayfasındaki "Ödülü Al" butonuna tıklayarak aşağıdaki ödülleri kazanabilirsiniz:

Ayrıca, etkinlik Steam platformundaki bulmaca oyunlarının tanıtımlarını da yapmaktadır ve bu yıl çıkacak olan yeni bulmaca oyunlarını da etkinlik sayfasından görebilirsiniz. Ülkemizde, özellikle bilgisayar cihazlarından oyun oynayanlar genellikle bulmaca türündeki oyunlara yoğun ilgi göstermezler, ancak bu etkinlik sayesinde birbirinden farklı, aksiyon dolu ve akıl gerektiren bulmaca oyunlarını keşfedebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —