Tarih: 04.02.2023 14:34

İş Bankası’ndan 18.100 TL Promosyon Müjdesi! Milyonlar Soluğu Bankada Aldı!

Facebook Twitter Linked-in

2023 yılına girilmesi ile birlikte promosyon sözleşmelerinde de değişikliğe gidilmeye başlandı. Yükselen enflasyon sebebi ile maddi olarak zor günler geçiren çalışanlar ve emekliler, bankalar tarafından düzenlenen güncel promosyon kampanyalarını yakın takip altına aldı. Yüksek tutarlı promosyon ödemeleri vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ederken bazı bankalar ve kurumlar arasında promosyon görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz yılın son aylarında 10 bin TL’ye kadar dayanan emekli promosyonları, yeni yılda pek gündeme gelmemeye başladı. Bir süredir hazırlıkları devam eden EYT yasasının bankaların promosyon çalışmalarını askıya aldırdığı ifade edildi. 

Geçtiğimiz günlerde yapılmış olan bir resmi açıklamaya göre Jandarma Genel Komutanlığı’nın 2023 promosyon görüşmelerinin tamamlanmış olduğu ve personellere tek kalemde 27 bin TL’lik promosyon ödemesinin yapılacağı ifade edilmişti. Bu haberin ardından Şanlıurfa ve Bartın’dan da promosyon müjdeleri geldi.

Dün Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nden gelen promosyon sözleşmesi açıklaması ile birlikte tüm çalışanlara 29 bin TL’lik promosyon ödemesinin yapılacağı öğrenilmişti. Müdürlük ödemenin bir kısmının nakit olarak bir kısmının ise para puan olarak hesaplara aktarılacağını bildirmişti.

Bugün Şanlıurfa’dan sonra Bartın’dan da yeni bir promosyon haberi geldi. Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü, bir süredir çalışanlara ödenecek olan promosyonlara ilişkin yürütülen görüşmelerin çözüme kavuştuğunu duyurdu.

Türkiye İş Bankası ile yürütülen promosyon görüşmelerinde sona gelindiğini duyuran Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü, ilgili sözleşmenin imzalandığını açıkladı. Buna göre banka ile kamu kurumu arasında 18 bin 100 TL promosyon ödemesi konusunda anlaşmaya varıldığı bilgisi kaydedildi.

Bartın İl Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye İş Bankası ile imzalanan promosyon sözleşmesi kapsamında 2 bin 947 personele 18 bin 100 TL’lik promosyon ödemesi yapılacak. Ödemeler tek kalemde hesaplara aktarılacak. Şubat ayı içerisinde tüm promosyon ödemeleri hesaplata yatmış olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —