Tarih: 29.01.2023 18:54

Fenerbahçe Kasımpaşa canlı izle maçı Süper Lig’de T22/T23

Facebook Twitter Linked-in

Ev sahibi Fenerbahçe, Türkiye Süper Lig tablosunun zirvesinde hızla hızlanan lider Galatasaray’ı kovalamaya çalışırken, Kasımpaşa Pazar günü kendileriyle son üç arasındaki farkı açmaya çalışıyor, ancak bu şampiyonluğa karşı zor olacak. İstanbulluların peşinde

Fenerbahçe Kasımpaşa Başlama Zamanı

 

 

Event details:
NAME: Fenerbahçe – Kasımpaşa
DATE: 29 Jan 2023
TIME: 16:00 UTC
VENUE: Şükrü Saracoğlu Stadium, Istanbul, Turkey

 

 

Fenerbahçe Kasımpaşa Fenerbahçe’nin son maçı Ümraniyespor deplasmanında 2-1’lik bir başarıydı – Tomislav Glumac’ın durma anında kendi kalesine attığı gol, eski Chelsea forveti Michy Batshuayi’nin açacağı ikinci yarının ortasında iptal edildikten sonra Sarı Kanaryalar’a sayıları kazandırdı.

Sarı Kanaryalar, Türkiye Süper Ligi’nde ikinci sırada ancak onları diğer İstanbullulardan ayıran dört puan var.

Fenerbahçe, Pazar günü alacağı galibiyetle eş zamanlı olarak Galatasaray ile arasındaki farkı bir puana kadar kapatmayı ve üçüncü sıradaki İstanbul Başakşehir ile arasındaki farkı yedi puana çıkarmayı umuyor olacak.

Fenerbahçe aynı zamanda ligde 46 golle en çok golü atan takım oldu – yakalamaya çalıştıkları takımdan dokuz fazla – bu nedenle Cumartesi günü Galatasaray’ın orta sıradaki ziyaretçilerine karşı kazanacağı herhangi bir hatadan yararlanacaklarından emin olacaklar.

Enner Valencia, 15 golle Süper Lig’in en çok gol atan oyuncusu ve Ekvadorlu, Dünya Kupası sırasında milli takımı için olduğu kadar kulübü için de çok önemli.

 

 

Fenerbahçe Kasımpaşa Maçının 11’i

 

Fenerbahçe’nin olası ilk onbiri:
Bayındır; Akaydın, Szalai, Peres; Alloski, Yüksek, Lincoln, Kadıoğlu; Zajc; Batshuayi, Valensiya

Kasımpaşa’nın olası ilk onbiri:
Canpolat; Özcan, Çiftpınar, Donk; Tirpan, Hajradinovic, Eysseric, Kara, Engin; Güz, Bahoken

 

Read more : Милан – Сассуоло На живо Италианска Серия А

 

Fenerbahçe Kasımpaşa Maç Haberleri

 

Fenerbahçe Kasımpaşa Kas sakatlığı yaşayan Watford’un eski forvet oyuncusu Joshua King’in yanı sıra dizinden sakatlanan Joao Pedro’nun da sakat olduğu Kasımpaşa deplasmanında Fenerbahçe’de forma giyemeyecekler.

Fenerbahçe ayrıca, sırasıyla belirsiz bir vuruş ve kondisyon sorunları ile mücadele eden Bright Osayi-Samuel ve Nazım Sangare’den yoksun.

Michy Batshuayi ve Enner Valencia, Sarı Kanaryalar’ın öndeki sorunları nedeniyle bir kez daha birlikte başlama hattındalar ve Kasımpaşa’ya karşı güzel ortaklıklarını sürdürmeyi umuyor olacaklar.

Fenerbahçe Kasımpaşa Kasımpaşa, unvan peşinde koşanlara karşı oynayacağı maçta cezalı defans oyuncusu Jeffrey Bruma’dan yoksun kalırken, kanat bek Mortadha Ben Ounas da İstanbul gezisi için yasaklandı.

Bu iki oyuncunun yerine sırasıyla sol stoper ve sol bek olarak Ryan Donk ve Ahmet Engin geçecek.

Kasımpaşa ayrıca Pazar günü cezalı forvet Fode Koita’dan yoksun, bu nedenle Fall ve Bahoken, İnan’ın 3-5-2 sisteminde eşleşecek




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —