Tarih: 11.01.2023 19:43

Vakıfbank müşterisi olanlar dikkat! Banka kartı ve kredi kartı olanlar uyarıldı: bu işlemleri muhakkak yapmanız gerekiyor!

Facebook Twitter Linked-in

Düşük faiz nakit kredisi almak istiyorsanız 30 gününüz var! Banka tarafından yapılan açıklama ile birlikte Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden düşük faiz nakit kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Vakıfbank tarafından yapılan bu kampanya bireysel tüketici kredisi olarak 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. 30 gün içerisinde başvuru yapacak olan tüm vatandaşlar Vakıfbank'ın kendi müşterisi olması durumunda daha düşük faiz ile kredi imkânına sahip olacaklar.

 

vakıfbank ihtiyaç kredisi

 

EMEKLİ İLE BİRLİKTE ÇALIŞANLAR ONAY ALABİLİR

Emekli maaşı alan kişiler ile sigortalı çalışan kişilerin, başvurularını Vakıfbank üzerinden gerçekleştirmesi halinde kredi ödemesi alma imkanları bulunuyor. 50.000 TL'ye kadar alınabilen kredi 36 ay vadeli olarak kullanılabilir olarak sunulmuş. 30 gün sürecek olan bu kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi politikalarına uygun olmalıdır.

Emekli kişiler Kredi notları çok düşük olsa dahi bankadan emekli maaşı alması durumunda işlem yapabilirler. 30 gün içerisinde sigortalı olarak çalışmakta olan kişilerin başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda son işyerinde 6 aydır sigortalı çalışıyor olmaları gerekmektedir. Sigortalı çalışan kişilerin başvurularını gerçekleştirmesi halinde nakit kullanmak için 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılımları mümkündür. 

ihtiyaç kredisi

 

Vakıfbank şubeleri üzerinden ya da Vakıfbank'ın resmi sitesi üzerinden ya da bankanın mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz. 

İhtiyaç kredisi başvuruları yalnızca Vakıfbank'tan değil diğer kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden de yapılabilmektedir. Bankalar bu krediler için uygun faiz ile sizlere krediye ödemeleri gerçekleştireceklerdir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —