Tarih: 24.12.2022 15:26

İşte Ceyda Düvenci'nin Zayıflama Sırrı!

Facebook Twitter Linked-in

Oyuncu Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden. Düvenci, kendisi gibi oyuncu olan eşi Bülent Şakrak, çocukları Melisa ve Ali ile birlikte çekilen karelerini sık sık paylaşıyor. 

45 yaşındaki Ceyda Düvenci, son haliyle sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyucu adeta 20'li yaşlarına geri döndü. Düvenci'ye 40 yaş üstü dirençli yağlar için etkili bir program uygulandı. Böylece kilo vermesine engel metabolik blokajlardan kurtuldu ve hızla incelmeye başladı. 

TAKİPÇİLERİNE TEK TEK ANLATMIŞTI

Ünlü oyuncu zayıflama sürecini böyle anlatmıştı: "İnanılmaz... Nasıl devam etmem... İlk seansta karın böylesi 5 cm, bacak bölgesinden 2 cm inceldi. Hem kalıcı bir incelmeden bahsediyorum.

"BOL BOL SU İÇİYORUM"

Ödevlerim var bol su içiyorum zaten beslenmeye dikkat etmeye devam. 38 beden olmak hem sağlıklı hem de kıyafetlerimin içinde beni iyi hissettiriyor.

Bunu korumak için de güvendiğim uzmanlara kendimi teslim etmeyi seviyorum. İkinci gelişim ve sonuç bel -7cm, bacak -4 cm."

Oyuncunun takipçileri 'Bir deri bir kemik kalmışsınız', 'İğne ipliğe dönmüşsün', 'Tığ gibi olmuşsun' gibi yorumlarda bulundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —