Tarih: 23.08.2023 16:11

Aziz Alptekin kimdir? Atanamayan öğretmen Aziz Alptekin neden intihar etti? Aziz Alptekin kaç yaşında öldü? neden öldü?

Facebook Twitter Linked-in

Aziz Alptekin kimdir? Kocaeli’de atama bekleyen edebiyat öğretmeni olan 23 yaşındaki Aziz Alptekin, evinde kendini asarak hayatına son verdi. Aziz Alptekin’in intihar etme sebebi ve kim olduğu en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Ayrıca, Aziz Alptekin’in ne zaman ve neden öldüğü de merak ediliyor.

AZİZ ALPTEKİN KİMDİR?

 

AZİZ ALPTEKİN KİMDİR? Kocaeli’de edebiyat öğretmeni olarak görev almayı bekleyen 23 yaşındaki Aziz Alptekin, kendi evinde yaşamına son vererek intihar etti. Aziz Alptekin’in atanamama durumu onu neden intihara sürükledi? Peki, Aziz Alptekin kimdir? Aziz Alptekin, Körfez ilçesinin Hacıosman Mahallesi’nde bulunan Babalı Sokak’taki evinde gerçekleşen olayda ablası tarafından asılı halde bulundu. Ablası hemen ipi keserek sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kısa sürede gelerek ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve genç öğretmeni hastaneye taşımak üzere ambulansa yerleştirdi. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Alptekin yolda hayatını kaybetti.

AZİZ ALPTEKİN NEDEN İNTİHAR ETTİ?

AZİZ ALPTEKİN NEDEN ÖLDÜ, İNTİHAR ETTİ? Edebiyat öğretmeni olduğu ve atama beklediği öğrenilen Alptekin’in kesin ölüm sebebi yapılacak otopsi sonrası belli olacak. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —