Tarih: 27.04.2023 17:10

Konuşanlar 104. bölüm (28 Nisan) izle - Konuşanlar 104. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Facebook Twitter Linked-in

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olarak yoluna devam eden Konuşanlar, 28 Nisan 2023 Cuma günü 104. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve esprilerinin yanı sıra birbirinden renkli konukların Pera'ya gelerek eğlenceye ortak olduğu program, her hafta milyonlara ulaşmayı başarıyor. Yine eğlence garantili ve gülmekten yerinizde duramayacağınız bir bölüm daha EXXEN'de yayınlanacak. Konuşanlar 104. bölüm (28 Nisan) izle - Konuşanlar 104. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

Konuşanlar 2. sezon 104. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

Konuşanlar 2. sezon 103. bölümde neler olacak?

28 Nisan 2023 Cuma gününden itibaren izlenebilecek 104. bölümde bir konuşan, tanıştığı kız arkadaşıyla evde kahve yapmak isterken ambalaj üzerinde gördüğü parti logosu sonrasında libidosunun düştüğünü söyledi. Hasan Can Kaya'nın bir konuşana çocuğu andırması nedeniyle takılması herkesi güldürdü. Eşi de 'Annesi bebek Ali diye seviyor' dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —