Tarih: 16.11.2023 07:33

Gönül Dağı'nın Taner'i gönlünü set arkadaşına kaptırdı! Bu aşk çok konuşulacak... Gönül Dağı dizisinin aşkları gerçeğe döndü

Facebook Twitter Linked-in

TRT1 ekranlarında her cumartesi izleyici karşısına çıkan Gönül Dağı, hem duygusal hem eğlenceli sahneleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşatıyor. Özellikle de aşk hikayeleri ile izleyenlerin kalbine dokunan dizide senaryo gereği olan aşklar gerçeğe döndü. Dizinin başrol oyuncusu ve Taner karakterine hayat veren başarılı oyuncu Berk Atan dizideki yeni aşkı ile gündem oldu.

SETTEN AŞK ÇIKTI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yaptığı habere göre, Berk Atan ve diziye bu sezon dahil olan “Yeşim” karakteri ile gördüğümüz Sude Zülal Güler yeni bir aşka yelken açtı. Birlikteliklerini henüz paylaşmayan ikili gözlerden uzak bir aşk yaşamayı tercih ediyor.

 


Birlikte fotoğraf paylaşmamaya özen gösteren çift set dışında kendilerine kalan zamanlarını birbirlerine ayırıyor. Sivrihisar'da ki kafelerde sık sık beraber görüntüleniyor zorlar. Öte yandan haklarında çıkan aşk iddialarına ilişkin henüz bir açıklama yapmadılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —