Tarih: 10.06.2023 17:07

Galatasaray'da Tüzük Tadilatı ve Seçim Süresinin Kısaltılması Kabul Edildi

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray'da yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, seçim süresinin 2 yıla indirilmesi ve yönetimlerin ibra edilmesine dair bağlantılı 11 madde değişikliği oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda ayrıca, tüzük tadili tasarısıyla ilgili bazı maddeler görüşülüp onaylandı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, üyelere teşekkür ederek, 'Söz verdiğimiz her şeyi eksiksiz yerine getireceğiz' dedi.

Galatasaray Tüzük Tadil Genel Kurul Toplantısı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıda Tüzük'ün 1, 23, 24, 25, 26, 27, 31, 59, 60, 87, 95, 96, 100, 113, 118, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ve G1 maddelerinin değiştirilmesi ve 26A maddesinin Tüzük'e eklenmesiyle ilgili tüzük tadili tasarısı görüşüldü.

SEÇİM SÜRESİ 2 YILA İNDİRİLDİ Buna göre, Galatasaray'da seçim süresi 2 yıla indirilecek ve yönetim ibralarına ilişkin maddelerde değişiklikler yapılacak.

BAŞKAN ÖZBEK'TEN AÇIKLAMA Oylama sonrasında konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Bugün tüzük değişiklikleri için bazı öneriler sunduk. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Galatasaray'da oluşturmak istediğimiz hava, sevgi ikliminin somut bir ifadesi olduğu için sevinçliyim. Ben ve ekibim bu amacımız için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Duygusal bir an yaşıyorum. Şunu bilmenizi istiyorum, verdiğimiz her sözü yerine getireceğiz. Bu konuda kendimize söz verdik. Sizleri mahcup etmemek için elinden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyoruz. Faaliyetlerimizin sonuçlarını bu yıl alacağımıza inanıyorum. Bize bugüne kadar verdiğiniz destekten lütfen vazgeçmeyin. Sizden aldığımız güç ve cesaret sayesinde ilerliyoruz. Şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yaşasın Galatasaray" şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —