Tarih: 11.02.2024 01:44

Gönül Dağı 127. bölüm fragmanı yayınlandı

Facebook Twitter Linked-in

Televizyon dünyasının sevilen dizisi ‘Gönül Dağı’ yeni bölüm fragmanıyla ekranlara damga vurdu. Vatandaşlar, merakla beklenen 127. bölüm fragmanını izledikten sonra dizinin gelecek hikayesi hakkında ipuçları aramaya başladı. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte sosyal medya platformları, izleyicilerin yorumları ve spekülasyonlarla dolup taştı. İşte detaylar...

Gönül Dağı 127. bölüm fragmanı
Gönül Dağı dizisinin son bölümünde, Selma öğretmen, öğrencilerinin mantar zehirlenmesiyle ilgili soruşturma sürecine girdiği için zor günler yaşamaktaydı. Mesleğinin tehlikeye girmesiyle birlikte içine kapanmış, üzüntüyle boğulmuştu. Bu sırada, Taner, sevgilisi için bir sürpriz nişan töreni düzenlemeye karar verdi. Ancak bu sürprizi gerçekleştirebilmek için amcaoğulları Cemile ve Asuman'dan yardım istemeye karar verdi. Nişan töreni sırasında, Selma'yı kimin ziyaret edeceği büyük bir merak konusuydu.

Aynı zamanda, Elif ve Kenan, sağlık ocağının bahçesinde kundağa sarılmış bir bebek buldular. Bebeğin aç olduğunu fark eden ikili, yardım için kime başvuracaklarını düşündüler. Bu acil durumda, çareyi bulmaları gerekiyordu.

Diğer bir taraftan, Dişçi Musa, bozkırda Ciritçi ile karşılaştı. Musa, birini aradığını söyleyerek Ciritçi'den yardım istedi. Ciritçi, nasıl yardımcı olabileceğini düşünmeye başladı.

Hüseyin ise, nikah işlemleri için hazırlıklar yaparken, sevinç içindeydi. Ancak bu sevinçli gününde, Adile'nin kimliğini kaybetti. Hüseyin, kimliği bulabilecek miydi? Bu soru cevapsız kalmıştı.

Gönül Dağı 127. bölüm fragmanı izlemek için tıklayınız

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —