Tarih: 14.04.2023 13:51

Ünlü oyuncu Bahar Öztan, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Yeşilçam'ın unutulmaz dizilerinde rol alan Bahar Öztan, geçtiğimiz günlerde  5. kez kolon kanserine yakalandığını duyurmuştu. Hasta yatağında fotoğraf paylaşan 60 yaşındaki Öztan, "Yeniden kansere yakalandım. İnşallah yine atlatacağım." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Sevenlerinden dua isteyen oyuncu, "Hastanedeyim. Kemoterapiler olacak. Moralim yerinde... " diye durumu hakkında bilgilendirmişti. 

SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ SON AÇIKLAMA

İstanbul'da özel bir hastanede tedavi sürecine başlayan oyuncu Öztan, son sağlık durumuyla ilgili sevenlerine bilgi vermişti. 

"3 AYLIK BİR TEDAVİ"

Tedavisinin başladığını belirten Öztan, "3 aylık bir tedavi, arada bir ameliyat olacağım. Emin ellerdeyim. Bugünümüze de şükürler olsun." açıklamasında bulunmuştu.

Sevenlerini de unutmayan Öztan, "Sizlerin ilginize sevginize, dualarınıza, teşekkür ederim. Sizden gelen dualar ve sevgi seli beni güçlü yaptı." şeklinde konuşmuştu. Durumu hakkında sevenlerine bilgi vermeyi ihmal etmeyen Öztan, tedavi gördüğü hastanede doktorları ile birlikte verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçilerine sundu.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —