Tarih: 06.01.2023 22:10

Gönül Dağı 79. Bölüm Full İzle! TRT 1 Gönül Dağı son bölüm izle! Gönül Dağı Yeni Bölüm Tek Parça izle

Facebook Twitter Linked-in

GÖNÜL DAĞI 78. BÖLÜMDE NE OLDU?

Amcaoğulları, sıcak su ihalesi için çalışırken davalık oldukları Şilililerden kötü bir hamle gelir. Amcaoğulları başlarındaki sorunu herkesten gizler. Amcaoğulları bu zor durumdan nasıl kurtulacaktır? Selma Öğretmen, okuldaki çocuklara laboratuvar yapmak için uğraşırken işi zorlaşmıştır.

Selma Öğretmen’in azminden etkilenip ona yardım etmeye kim karar verir? Rıfat ve Mihriban, mutlu evliliklerini sürdürmeye çalışırken Hacer’in gölgesi üzerlerindedir. Hacer’in olmayacak davranışları, Rıfat’a hangi kararları aldırmaya sevk edecektir?

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı yapıyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

Gönül Dağı 79. Bölüm izle

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM İZLE

Gönül Dağı dizisinin 24 Aralık günü yayınlanan 79. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle’den izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki…

ÖNEMLİ NOT: TRT’nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID’nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —