Tarih: 16.04.2024 15:40

GELİNİM MUTFAKTA 16 NİSAN 2024 PUAN DURUMU AÇIKLANDI: Gelinim Mutfakta Bugün Çeyreği Kim Aldı? 16 Nisan Salı Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1 Oldu?

Facebook Twitter Linked-in

GELİNİM MUTFAKTA 16 NİSAN 2024 PUAN DURUMU / Kanal D canlı yayın takip eden izleyiciler Gelinim Mutfakta son bölüm sonuçlarına odaklandı. Her gün saatler 13.00 olduğunda Kanal D ekranındaki yerini alan Gelinim Mutfakta 1367. bölüm Doyuran Ekonomik Köfte tarifi verildi. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin birbirinden iddialı 4 gelin arasında günün kazananını açıkladı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1 oldu? Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? İşte 16 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu..

16 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN ÇEYREĞİ KİM ALDI?

16 Nisan bugün Gelinim Mutfakta altını kim aldı sorgulamaları hızlandı. Haftanın ikinci maratonunda çeyrek altın kazanmak için kolları sıvayan gelinler Doyuran Ekonomik Köfte yaptı. Önce sunucu Nursel Ergin ardından kayınvalideler tadım yaptı ve günün en iyi tabağı ortaya çıktı. En iyi tabağa 5 puan, en kötü tabağa 1 puan veren kayınvalidelerinin görevi gelinlerinin tabaklarını bulup 5 puan vermek oldu. Günün en çok konuşulan olayı Gelinim Mutfakta Aleyna ile görümcesi Nil arasında oldu. Sosyal medyada görümcesini firavuna benzeten Aleyna, “Ben seni bir şeye benzetirsem gerçekten insan içine çıkamazsın” cevabı alınca gözyaşlarına boğuldu.

GELİNİM MUTFAKTA 16 NİSAN 2024 PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 16 Nisan 2024 puan durumu araştırmaları yanıt buldu. Haftanın ikinci günü tezgah başına geçen gelinler 15-19 Nisan haftasının ikinci günü Doyuran Ekonomik Köfte yapan gelinlerden günün en yüksek puanını aldı ve çeyrek altın kazandı. İşte Gelinim Mutfakta 16 Nisan 2024 puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA- 

GELİNİM MUTFAKTA SEDA-

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —