Tarih: 11.03.2024 11:04

Rize'de Seçim Heyecanı: CHP Zorlanıyor, Diğer Partiler Sahada

Facebook Twitter Linked-in

Rize'de yerel seçimlere doğru yaklaşılırken, siyasi atmosfer giderek ısınıyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize'de tarihinin en düşük oyunu alacağına dair endişeler taşırken, diğer partiler sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

CHP, aday bulma konusunda zorlanınca çareyi Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu'nu aday göstermekle buldu. Ancak, Topaloğlu'nun yetersiz kaldığı ve partinin Rize siyaset tarihindeki en düşük oy oranını alabileceği görülüyor.

İyi Parti'nin Rize Belediye Başkan adayı Köksal Toptan ise sahadan hiç ayrılmıyor ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek destek arayışını sürdürüyor. Aynı şekilde, Refah Partisi adayı Cemil Çolak da vatandaşların sorunlarına odaklanarak partisinin oylarını artırmaya yönelik bir çaba içinde.

Diğer yandan, AK Parti'nin adayı Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin de saha çalışmalarına devam ediyor. Metin, sık sık Rize sokaklarında bulunarak vatandaşlarla kentin sorunları hakkında konuşuyor ve destek arayışını sürdürüyor.

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Rize'de siyasi rekabetin arttığı ve her parti adayının kendi tabanını güçlendirmek için yoğun bir çaba içinde olduğu gözlemleniyor. Rize halkının tercihleri, seçim gününe kadar süren bu yoğun rekabetin sonucunu belirleyecek gibi görünüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —