Tarih: 27.09.2022 14:21

Gökhan Çıra Hakkında Skandal İddia! Selin Ciğerci'yi Aldattı mı? Gökhan Çıra Kiminle Aldattı?

Facebook Twitter Linked-in

Çıra, Selin Ciğerci ile ayrılık nedenini ilk kez anlattı. Selin Ciğerci ile ikinci kez evlenip boşanan Gökhan Çıra'nın ayrılık açıklaması merak konusu oldu. Peki, Gökhan Çıra Selin Ciğerci'yi aldattı mı? Gökhan Çıra kiminle aldattı? Detaylar haberimizde...

GÖKHAN ÇIRA SELİN CİĞERCİ'Yİ ALDATTI MI?

Gökhan Çıra Haberler.com YouTube kanalına konuk olarak Selin Ciğerci ile evliliklerini neden sonlandırdıklarını anlattı. Çıra, " 9 sene boyunca Selin'i hiç aldatmadım aldattığım gün gelip Selin'e seninle boşanmamız gerekiyor dedim. Aldattığımı söyledim ve boşandık." ifadelerini kullandı.

GÖKHAN ÇIRA KİMİNLE ALDATTI?

Gökay Kalaycıoğlu'nun "Selin Ciğerci'yi aldattın mı?" sorusunu yanıtlayan Gökhan Çıra, "9 Sene hiç aldatmadım. Aldattığım gün "Ben seni aldatıyorum boşanmamız gerekiyor" dedim. Ben ona hiç yalan söylemedim. Selin'e eğer bir gün senden gidersem eğer seni aldatırsam gelip sana söylerim, boşanırız demiştim. Ben baskıyı kaldırabilen bir insan değilim. Son zamanlarda kıskançlık yaşayınca yeter artık dedim ve kavga ettik. Bir boşlukta oluyor insan benim aldatmam da o boşlukta oldu." ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —