Tarih: 18.06.2023 13:24

Bursa'da Ev Sahibi Yokken Talan Edilen Ev: Hırsızlar Otel Gibi Kullanıp Tüm Eşyaları Çaldılar

Facebook Twitter Linked-in

Bursa'da ev sahibi bir süreliğine yokken, hırsızlar bu fırsattan yararlanarak 3 katlı evi otel gibi kullanıp talan ettiler. Ev sahibinin ailesi, komşularının ihbarı üzerine eve geldiklerinde gözlerine inanamadılar. Hırsızların evde sigara ve içki içtiklerini, üstelik 3 katı birden talan ettiklerini görünce, ev sahibi şaşkınlıkla "İmana gelsinler" dedi. Olay, Osmangazi ilçesinin Ortapazar Caddesi üzerinde gerçekleşti. Kara ailesi, Nakkaş Ali Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binada oturuyordu ve başka bir yere taşındıklarında evlerini dayısına bıraktılar. Ancak, dayısının şehir dışına çıkmasıyla boş kalan binayı fark eden şüpheliler, levye ve tornavida kullanarak dış kapıyı açtılar ve içeri girdiler. Bir süre evde vakit geçiren hırsızlar önce eğlendiler, ardından evdeki eşyaları talan ettiler. Hırsızlar, içeride alkol içip sigara içerken banyoyu da kullanmaktan geri durmadılar ve ardlarında alkol şişeleri ve izmaritler bırakarak kaçtılar.

Komşuların ihbarı üzerine ev sahipleri eve geldiklerinde gözlerine inanamadılar. Hırsızlar, değerli eşyaları bırakıp hurda malzemeleri çalarken evi tam anlamıyla talan etmişlerdi. Şoke edici görüntüler güvenlik kameralarına yansırken, polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Murat Kara, doğduğu evin son halini görünce şaşkınlığını şu sözlerle dile getirdi: "Biz burada doğduk ve 15 yılımızı burada geçirdik. Aslında bu evi dayıma kalması için bıraktık. Ancak dayım başka bir şehre taşınınca ev boş kaldı. Bu boşluktan faydalanan kişiler, kapıyı levye ve tornavida ile açmışlar. Sonrasında içeri girmişler, sigara içmişler, içki içmişler ve evi talan etmişler. Hatta tuvaleti, banyoyu bile kullanıp gitmişler ama hiçbir değerli eşyayı almamışlar. Televizyon bile yerinde duruyor. Muhtemelen altın gibi şeyler aradılar ama bulamayınca hurdalık malzemeleri çalmışlar. Çok şaşırdım, ancak tekrar dönmek için hazırlık yapmışlar gibi görünüyor. Durumu polise bildirdik ve şikayetçiyiz. Hırsıza sesleniyorum: 'İmana gelin.'"

Hırsızların evi bir süre otel gibi kullandıkları ortaya çıktı ve polis soruşturma başlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —