Tarih: 09.05.2023 16:33

İnstagram Meta Verified Nasıl Alınır? Güncel Bilgiler ve Adımlar

Facebook Twitter Linked-in

İnstagram Meta Verified almak isteyenler için güncel bilgileri bir araya getirdik. 2023 yılında, popüler sosyal medya platformu İnstagram, mavi tik işaretini elde etmek isteyen kullanıcılara ücretli veya bazı işlemlerle ücretsiz olarak nasıl alabileceklerini öğrenebilecekler. Ülkemizde ve dünyada milyonlarca günlük kullanıcısı bulunan İnstagram, Meta Verified sistemiyle ilgili kullanıcılara özel bir paket sunacak ve bu paketi almak isteyenler gerekli ücretleri ödeyebilecekler.

Ayrıca, ücretsiz bir şekilde bedava kodlarla Meta Verified almak isteyen kullanıcıların sayısı da oldukça fazla. 2023 yılı boyunca, "İnstagram Meta Verified Nasıl Alınır?" sorusunun en güncel cevabını paylaşacağız ve aynı zamanda diğer merak ettiğiniz sorulara da cevaplar sunacağız.

Günümüzde, birçok sosyal medya platformunun yeni özellikleriyle ilgi çektiğini ve diğer uygulamaların da bu özelliklerden esinlenerek geliştirmeler yaptığını görmekteyiz. Ancak dünyanın en aktif kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan İnstagram, Twitter uygulamasından ilham alarak ücretli bir üyelik sistemini başlattı ve böylelikle kullanıcılara "Meta Verified" adı altında ayrıcalıklar sunmaya başladı. Bu gelişme tartışmalara yol açtı.

Artık Türkiye üzerinden İnstagram Meta Verified satın alma işlemleriyle bu özelliği tam anlamıyla kullanabilmeniz mümkün. İnsanlar, bu özelliği nasıl alacaklarını ve ne tür ekstra özellikler sunacağını merak ediyorlardı. Resmi İnstagram sitesinde Meta Verified ile ilgili yeterli bilgi bulunmadığından dolayı, size bu konuda yardımcı olacak bir içerik hazırladık.

Ne yapmanız gerekiyor?

İnstagram Meta Verified almak için öncelikle hesabınızın işletme değil, kişisel bir profil olması gerekiyor. Profilinizin herkese açık veya gizli olması önemli değil. Ancak başvuruda bulunacağınız hesabın işletme hesabı olmadığından emin olun. İnstagram hesabınıza koyduğunuz isim bilgisini doğru girdiğinizden emin olun, böylece ödeme yapacağınız hesap bilgilerinizle bir bağlantı kurulmuş olur.

18 yaşından büyük olan tüm kullanıcılar Meta Verified özelliğinden yararlanabilirler. Profil fotoğrafı olarak yüzünüzün standartlara uygun bir şekilde çekilmiş ve paylaşılmış olması gerekiyor. Başvuru yaparken ekleyeceğiniz kimlik bilgisi fotoğrafında, isminizin ve hesap isminizin uyuşması mavi tik onay süreci için önemli bir detaydır.

İnstagram Meta Verified Türkiye İnstagram Meta Verified Türkiye'de ne kadar? (Kaç TL? ve Kaç Para?) Meta Verified özelliğini elde etmek için yukarıda belirtilen adımları İnstagram üzerinden uygulamanız gerekmektedir. Böylelikle bu yeni özelliğe sahip olarak mavi tik işaretini alabilirsiniz. Ayrıca yeni koruma sistemiyle hesabınız Meta Verified onaylandıktan sonra sizin adınıza veya sizin fotoğraflarınızı paylaşan hesapları tespit ederek isteğe bağlı olarak kapatmanız mümkün olacak.

Meta Verified ile abonelere özel birçok avantaj da sunulacak. En önemli avantajlardan biri, herhangi bir sorun yaşadığınızda İnstagram teknik destek ekibiyle iletişime geçtiğinizde karşınızda bir bot değil, gerçek bir insanın olması ve sorunlarınıza hızlı bir şekilde destek sağlamasıdır.

İnstagram Meta Verified için Türkiye'de 279,99 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Ancak başvurunuzun direkt olarak onaylanacağını düşünmeyin. Başvuruda belirtilen şartları yerine getirmeniz, onay süreci için önemlidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —