Tarih: 24.11.2022 15:12

Hadise ve Reza Zarrab olayı nedir? Ebru Gündeş-Hadise-Reza Zarrab iddiaları pes dedirtti

Facebook Twitter Linked-in

Hadise ve Reza Zarrab olayı nedir? Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise bir kez daha Reza Zarrap iddaları ile gündeme geldi. Hürriyet'te yer alan iddialara göre Reza Zarrab ile Haidse'nin bir dönem birlikte olduğu belirtilmişti. Son gelen iddialar ise bu kadarına da pes dedirtti. Sosyal medyada da oldukça çok konuşulan iddialar sonrasında pek çok kişi Hadise'ye destek verirken bazıları da Hadise'yi haksız buldu.

Hürriyet'te geçtiğimiz sene yer alan bir iddia magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Haberde  'Reza Zarrab Ebru Gündeş'le evliyken Hadise'yle birlikte olduğu ve  Amerika'da tatil yaptığı iddiası yer almıştı. Bu iddialara Hadise ise çok sert tepki vermişti. Son yaşanan gelişmelerde ise bir kez daha benzer idialar ortaya atıldı. Bu kez iddiaları ortya atan kişi ise Söylemezsem Olmaz programı sunucusu Seren Serengil oldu. 

Hadise ve Reza Zarrab olayı nedir?

Söylemezsem Olmaz adlı programın sunucusu Seren Serengil Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şarkıcı Hadise ve Reza Zarrab'ın yasak aşk yaşadığını iddia etmiş ve bunu katnıtlamak için de bazı yazzışmaları yayınlayacağını söylemişti. Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanma davad dilekçesinin bir kısmını okuyan Serengil 'Davalı, taraf bakıcıya müvekkilimin de tanıdığı bir kadınla gönül ilişkisi yaşadığını itiraf etmiş. Bakıcı da bu durumu müvekkile iletmiştir. Müvekkil önceleri bu söylemlere itibar etmemiş ancak 2021 yılı şubat ayında Amerika'dan Türkiye'ye döndükten sonra birçok kişi tarafından aynı söylemler tekrarlanmış. Hatta bu kadının davalı tarafın yanında uzun süreli kaldığı da söylenmiştir.' dedi.

Hadise'den tepki

Ebru Gündeş'le evli olduğu dönemde Hadise ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Hadise ise Serengil'in iddialarının asılsız olduğunu ve özel hayatına müdahale olduğunu dile getirerek hakkında konuşulmamasını istedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —